Bizar geheim The Island Boys gelekt

nov 04 2021, 16:14 MUZIEK
250334174 469995074559900 1498965741957699723 n
Als je een Instagram of TikTok account hebt, is de kans groot dat je The Island Boys voorbij hebt zien komen. Het duo, Franky (Kodiyakredd) en Alex (Flyysoulja) gaan compleet viraal met hun acapella tracks op TikTok. Eerlijk is eerlijk, de boys ontvangen meer haat dan liefde. Maar zoals we weten, bestaat er niet zoiets als slechte publiciteit. Zeker niet in het social media tijdperk.

No Jumper Interview

Nu blijkt echter dat het 'gezellige' duo een serieus crimineel verleden heeft. Tijdens een interview bij de No Jumper podcast vertelt het duo over hun verleden met inbraak, diefstal, autodiefstal en drugs. Ze gebruikten al sinds hun tienerjaren drugs als Percocet (inderdaad, waar Future over rapt in Mask Off) en werden op hun achttiende uit huis gezet, omdat hun moeder de bezoekjes van de politie zat was.
Het leidde uiteindelijk tot gevangenisstraf voor The Island Boys, waarbij ze regelmatig in gevecht raakten met andere gevangenen. De gevangenisstraf gaf hun echter ook de inspiratie om voor een carrière als rapper te gaan. De tweeling wist immers niet wat ze met hun leven wilden doen. Het enige waar ze zeker over waren was dat ze beroemd wilden worden en betaald wilden worden voor die status. Tijdens het interview geven ze ook toelichting over het gerucht dat ze ontvoerd zouden zijn door een gang member van The Bloods.
Bekijk het volledige No Jumper interview van The Island Boys hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10