Bobby Shmurda tekent Roc Nation managementdeal

aug 16 2021, 13:49 MUZIEK
Er zijn 174 dagen verstreken sinds de vrijlating van Bobby Shmurda. Tot de frustratie van sommige fans heeft Bobby nauwelijks nieuwe muziek uitbracht. Iedereen had minimaal een First Day Out Freestyle verwacht, maar hij heeft alleen één samenwerking achter de rug. Nu bijna de 200 dagen aangetikt worden zonder nieuwe muziek, beginnen veel sceptici de post-gevangenis strategie van Bobby Shmurda in twijfel te trekken.
Het lijkt erop dat Bobby Shmurda opzettelijk en goed doordacht bezig is, sinds zijn vrijlating uit de gevangenis. Hij heeft naar verluidt zijn hele team gereorganiseerd, te beginnen met een managementovereenkomst met Roc Nation. Dit terwijl hij blijft werken aan nieuwe muziek en zijn debuutalbum. Bobby Shmurda zou zeer nauw samengewerkt met hetzelfde managementteam dat met Meek Mill werkte. Wat context toevoegt aan Bobby's verschijning op het massale feest van Michael Rubin op 4 juli.
Volgens The New York Times heeft de Brooklyn-rapper ook een aantal samenwerkingen in de kluis. Samenwerking met artiesten als Swae Lee en Migos, met als gedeelde factor 'ritme en beweging. Roc Nation zou aanbiedingen hebben bekeken van verschillende distributeurs. Die zouden geïnteresseerd zijn in het produceren van een speelfilm of een documentaire over Bobby Shmurda.

"We gaan 24/7 dansen. Als ik dans, is het om je te laten zien dat ik door de strijd ben gekomen, maar ik heb het overwonnen en we overwinnen het nog steeds."

Bobby Shmurda

Shmurda maakte ook zijn eerste verschijning op een muziekfestival in juli op Rolling Loud in Miami. Hoewel hij slechts ongeveer 20 minuten optrad, leverde hij hits als Computers en Hot N*gga en had hij ook wat onuitgebracht materiaal.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00