Bobby Shmurda tekent Roc Nation managementdeal

aug 16 2021, 13:49 MUZIEK
Er zijn 174 dagen verstreken sinds de vrijlating van Bobby Shmurda. Tot de frustratie van sommige fans heeft Bobby nauwelijks nieuwe muziek uitbracht. Iedereen had minimaal een First Day Out Freestyle verwacht, maar hij heeft alleen één samenwerking achter de rug. Nu bijna de 200 dagen aangetikt worden zonder nieuwe muziek, beginnen veel sceptici de post-gevangenis strategie van Bobby Shmurda in twijfel te trekken.
Het lijkt erop dat Bobby Shmurda opzettelijk en goed doordacht bezig is, sinds zijn vrijlating uit de gevangenis. Hij heeft naar verluidt zijn hele team gereorganiseerd, te beginnen met een managementovereenkomst met Roc Nation. Dit terwijl hij blijft werken aan nieuwe muziek en zijn debuutalbum. Bobby Shmurda zou zeer nauw samengewerkt met hetzelfde managementteam dat met Meek Mill werkte. Wat context toevoegt aan Bobby's verschijning op het massale feest van Michael Rubin op 4 juli.
Volgens The New York Times heeft de Brooklyn-rapper ook een aantal samenwerkingen in de kluis. Samenwerking met artiesten als Swae Lee en Migos, met als gedeelde factor 'ritme en beweging. Roc Nation zou aanbiedingen hebben bekeken van verschillende distributeurs. Die zouden geïnteresseerd zijn in het produceren van een speelfilm of een documentaire over Bobby Shmurda.

"We gaan 24/7 dansen. Als ik dans, is het om je te laten zien dat ik door de strijd ben gekomen, maar ik heb het overwonnen en we overwinnen het nog steeds."

Bobby Shmurda

Shmurda maakte ook zijn eerste verschijning op een muziekfestival in juli op Rolling Loud in Miami. Hoewel hij slechts ongeveer 20 minuten optrad, leverde hij hits als Computers en Hot N*gga en had hij ook wat onuitgebracht materiaal.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21