Complex Picks: D-Block Europe - Rolling Stone

jan 27 , 14:00 MUZIEK
schermafbeelding 2024 01 29 om 134144
In de rubriek 'Complex Picks' kiest de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks bij de release van een nieuw album of EP. In deze editie belichten wij het meest recente album van D-Block Europe: Rolling Stone.

D-Block Europe - Eagle

Op Eagle werken de jongens van D-Block samen met de Albanese rapper Noizy. Op de track doen ze eigenlijk wat we van hen gewend zijn; opscheppen over de successen die zij behaald hebben en het luxe leven dat ze er op nahouden. Toch luistert de track zoals weer ontzettend lekker weg met barz als: ‘When you talk to me remember that I Birkin Bag my daughter’. Voor de video zijn de artiesten langsgegaan bij Noizy in Albanië. De video opent met de POV van een adelaar die door de lucht vliegt en een aantal losgeslagen strippers. Alsof het allemaal niet gek genoeg kon zien we ook nog een klein leeuwtje met een AP-horloge om zijn poot. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe - Skims

De single Skims werd met een video gedropt in aanloop naar het album Rolling Stone. Op de track refereren de artiesten naar het lingeriemerk Skims van Kim Kardashian. De simpele maar pakkende flow van Dirtbike LB op het refrein draagt de track en zorgt ervoor dat de track weer in menig playlist zal belanden. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe - Still Outside

Still Outside is weer een goed voorbeeld van de dromerige en melodische sound die D-Block Europe zo groot heeft gemaakt. Op deze track steelt Young Adz de show door solo te verschijnen. Het melancholische gitaartje vult hem perfect aan, terwijl hij zijn gevoelens uit richting een dame met wie hij een goede klik heeft.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07