Complex Picks: D-Block Europe - Rolling Stone

jan 27 , 14:00 MUZIEK
schermafbeelding 2024 01 29 om 134144
In de rubriek 'Complex Picks' kiest de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks bij de release van een nieuw album of EP. In deze editie belichten wij het meest recente album van D-Block Europe: Rolling Stone.

D-Block Europe - Eagle

Op Eagle werken de jongens van D-Block samen met de Albanese rapper Noizy. Op de track doen ze eigenlijk wat we van hen gewend zijn; opscheppen over de successen die zij behaald hebben en het luxe leven dat ze er op nahouden. Toch luistert de track zoals weer ontzettend lekker weg met barz als: ‘When you talk to me remember that I Birkin Bag my daughter’. Voor de video zijn de artiesten langsgegaan bij Noizy in Albanië. De video opent met de POV van een adelaar die door de lucht vliegt en een aantal losgeslagen strippers. Alsof het allemaal niet gek genoeg kon zien we ook nog een klein leeuwtje met een AP-horloge om zijn poot. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe - Skims

De single Skims werd met een video gedropt in aanloop naar het album Rolling Stone. Op de track refereren de artiesten naar het lingeriemerk Skims van Kim Kardashian. De simpele maar pakkende flow van Dirtbike LB op het refrein draagt de track en zorgt ervoor dat de track weer in menig playlist zal belanden. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe - Still Outside

Still Outside is weer een goed voorbeeld van de dromerige en melodische sound die D-Block Europe zo groot heeft gemaakt. Op deze track steelt Young Adz de show door solo te verschijnen. Het melancholische gitaartje vult hem perfect aan, terwijl hij zijn gevoelens uit richting een dame met wie hij een goede klik heeft.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00