Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

mei 01 , 16:48 MUZIEK
website banner template 1
In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject. Dit keer bespreken we het nieuwe album van PartyNextDoor 'PARTYNEXTDOOR4'.

F o r C e r t a i n

We kennen PartyNextDoor uiteraard van zijn rustige en moderne R&B sound, maar wanneer hij een dansbare tune uitbrengt is het altijd raak. Als je tracks neemt als ‘Not Nice’ en ‘Loyal’, past ‘F o r C e r t a i n’ er perfect tussen. Op het moment van schrijven is het zonnetje ook fel aan het branden terwijl de track wordt afgespeeld en dit lijkt het ideale decor te zijn voor deze track: zon, een graadje of 25 en het liefst nog een ijskoud drankje erbij. Ideaal.

S o r r y, B u t  I ‘ m O u t s i d e

Fans hebben al opgemerkt dat Partynextdoor op dit project het wiel niet opnieuw probeert uit te vinden. Waarom zou je iets repareren wat niet kapot is? ’S o r r y, B u t I ‘ m O u t s i d e’ is het perfecte voorbeeld hiervan. Het is geen vernieuwende sound van Party. Hij doet precies waar hij goed in is en doet dit heel goed: muziek maken over scenarios waar vrijwel iedereen doorheen is gegaan of ooit doorheen zal gaan in een relatie.

C h e e r s

Als je geen die-hard Partynextdoor fan bent, kan het album misschien saai en repetitief aanvoelen. Zoals eerder gezegd: hij probeert het wiel niet opnieuw uit te vinden. Toch is daar ‘C h e e r s’, een wat meer uptempo R&B track. Dit is ook een van de weinige tracks die je ook buiten de slaapkamer op zou kunnen zetten. De track omschrijft ieders gebruikelijke zaterdagavond: dronken worden, vieze dingen doen en vrij zijn. Een sound waarop we PND vaker willen horen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00
whoshotya banner

Who Shot Ya: Hey De B

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene.

CULTURE apr 21, 11:49