Cordae komt met 'From A Birds Eye View' naar Nederland

jul 11 2022, 13:43 MUZIEK
cordae banner
Met trots presenteert Complex een exclusieve liveshow van Cordae in Amsterdam. De Grammy-genomineerde artiest kan je kennen van hits als 'Chronicles' (met H.E.R. en Lil Durk), 'RNP' (met Anderson .Paak) en 'Super'. Op 7 oktober treedt hij op in Melkweg, Amsterdam.
Misschien dat je Cordae kent als YBN Cordae van YBN Collective, maar de 'YBN' in zijn naam heeft hij in 2020 al gedropt. De artiest uit North Carolina werd al snel gezien als de sterkste lyricist van de groep. Na 'YBN: The Mixtape' bracht hij zijn debuut solo album ‘The Lost Boy’ uit, wat in de Billboards top 15 terechtkwam met featurings van onder andere Meek Mill, Pusha T en Anderson .Paak. Het album werd iconisch voor hem en staat bekend als een masterpiece. Onlangs dropte Cordae zijn tweede studioalbum genaamd ‘From A Birds Eye View’ met gastbijdragen van o.a. Gunna, Roddy Ricch, Lil Durk, Stevie Wonder en Freddie Gibbs.
Complex presenteert op 7 oktober 2022 Cordae live in Melkweg, Amsterdam. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de Melkweg.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10