Cordae komt met 'From A Birds Eye View' naar Nederland

jul 11 2022, 13:43 MUZIEK
cordae banner
Met trots presenteert Complex een exclusieve liveshow van Cordae in Amsterdam. De Grammy-genomineerde artiest kan je kennen van hits als 'Chronicles' (met H.E.R. en Lil Durk), 'RNP' (met Anderson .Paak) en 'Super'. Op 7 oktober treedt hij op in Melkweg, Amsterdam.
Misschien dat je Cordae kent als YBN Cordae van YBN Collective, maar de 'YBN' in zijn naam heeft hij in 2020 al gedropt. De artiest uit North Carolina werd al snel gezien als de sterkste lyricist van de groep. Na 'YBN: The Mixtape' bracht hij zijn debuut solo album ‘The Lost Boy’ uit, wat in de Billboards top 15 terechtkwam met featurings van onder andere Meek Mill, Pusha T en Anderson .Paak. Het album werd iconisch voor hem en staat bekend als een masterpiece. Onlangs dropte Cordae zijn tweede studioalbum genaamd ‘From A Birds Eye View’ met gastbijdragen van o.a. Gunna, Roddy Ricch, Lil Durk, Stevie Wonder en Freddie Gibbs.
Complex presenteert op 7 oktober 2022 Cordae live in Melkweg, Amsterdam. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de Melkweg.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21