De nieuwste videoclips van deze week op een rijtje!

nov 26 2021, 17:20 MUZIEK
32185156313 7aee9f2742 k
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste videoclips: Zo heeft The Weeknd besloten om een nummer te clippen vijf jaar na de release, Geven Adje, Crooks en Hef een voorproefje op Boyz In De Hood II en heeft Mobbin van M1llionz eindelijk een videoclip en nog veel meer.

M1LLIONZ - MOBBIN

Mobbin is een van de opvallende nummers op de debuutmixtape van M1llionz, Provisional Licence, die in september uitkwam. De single maakt gebruik van Michael Jackson's nummer Smooth Criminal. Het is M1llionz gelukt om MJ's flow perfect uit te voeren.

Hef, Adje & Crooks - 3 Soldaten (prod. Crooks)

Begin deze week kondigde Hef meerdere nieuwe projecten aan, één daarvan is het vervolg op de mixtape Boyz In De Hood. 3 soldaten is de eerste single afkomstig van Boyz In De Hood II. Het nummer is ook nog eens geproduceerd door Crooks.

The Weeknd - Die For You

Kort na de aankondiging van de lancering van zijn capsulecollectie ter ere van de vijfde verjaardag van Starboy, heeft The Weeknd een video gedeeld voor de single 'Die for You' van het album. Het nummer zelf is vijf jaar oud, maar dat maakt helemaal niemand wat uit. Geniet van de video.

Lil Wayne & Rich The Kid - Trust Fund

Er is een officiële videoclip uit voor de single 'Trust Fund' van Lil Wayne en Rich the Kid. Lil Wayne en Rich the Kid hebben eerder dit jaar de handen ineengeslagen voor hun allereerste gezamenlijke mixtape, Trust Fund Babies. Door Covid-19 hebben de fans even moeten wachten op een video, maar het was het wachten waard.

NSG ft. Mist - Only God Can Judge Me

JAY1 - Ocean

Giggs - Innocent

Giggs doet het al heel lang op zijn eigen manier. Dropt niet veel, dropt muziek op zijn eigen manier en werkt samen met wie hij wil. Naast het nummer Innocent kwam vandaag ook het nummer Differences uit met Rowdy Rebel.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21