Dit is waarom Ronnie Flex zijn verjaardag haat

okt 15 2021, 17:46 MUZIEK
screenshot 2021 09 04 133424
Je verjaardag is voor veel mensen een holy day. Alles moet tot in de puntjes kloppen; van je outfit tot je onvergetelijke verjaardagsfeest waar er minimaal 15 mensen onuitgenodigd rondlopen. Niet iedereen heeft echter dezelfde excitement wanneer het draait om hun verjaardag. Ronnie Flex vertelde in een interview met De Volkskrant waarom hij hier een van is.
Al vanaf jongs af aan heeft Ronnie Flex slecht contact met zijn vader. Toen zijn vader vertrok naar de Verenigde Staten om muziek te maken was er een tijdlang nog telefonisch contact, maar hoe meer jaren er verstreken hoe meer dit verwaterde. Ronnie wilde echt contact, of helemaal niks. Het telefonisch contact veranderde in een jaarlijkse brief en vanaf zijn achttiende verjaardag besloot hij ze niet meer te openen.
"Tot ik achttien werd, weer een brief kreeg en dacht: ik maak die brief niet open. Terwijl ik wist dat als ik die brief wel zou lezen, het me veel zou doen, want mijn vader is goed met woorden. Hij kan alles: beats maken, schrijven, dichten. Die brieven van hem waren geen normale brieven. Maar het bleven brieven, waarin hij schreef hoe trots hij op me was, terwijl hij er nooit wás. Die brieven deden pijn."
Het contact met zijn vader is gelukkig een stuk beter sinds zijn vader twee jaar geleden terug naar Nederland is gekomen. Ronnie gebruikt het slechte contact met zijn eigen vader als motivatie om een nog betere vader te zijn voor zijn eigen kinderen - Nori en de dochter die hij en Demi de Boer momenteel verwachten. Wholesome.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00