Doja Cat legt show stil om fan te helpen

mrt 21 2022, 17:53 MUZIEK
gettyimages 1370234164
De zangeres nam afgelopen zaterdag een paar minuten de tijd om een fan in nood te helpen tijdens haar show bij Lollapalooza in Argentinië. Na dat ze zeker wist dat al haar fans in orde waren, sprak ze haar publiek toe over het belang van veiligheid bij concerten.
''Ik hou van jullie, echt waar'', zei ze tegen het publiek nadat ze haar optreden stillegde. Ze voegde daar aan toe dat ze absoluut niet verder gaat met haar show totdat al haar fans in veiligheid zijn gebracht. Ook gaf ze de opdracht aan de mensen in het publiek dat ze moeten communiceren door middel van handgebaren wanneer er een gevaarlijke situatie voordoet en wanneer de situatie weer veilig is.
Enkele minuten na dat Doja Cat haar show had stilgelegd zei ze tegen haar fans: ''Dit soort dingen gebeuren. Er zijn heel veel mensen en mensen kunnen daardoor verpletterd worden. Als je vanuit mijn oogpunt kijkt, zie je hoe veel mensen er daadwerkelijk zijn. Het is helemaal niemands schuld, want iedereen wil hier zijn. Dus wordt alsjeblieft niet verdrietig of boos. Ik zal terugkomen, dat beloof ik.''
Na ongeveer vijf minuten hervatte Doja Cat haar show weer met één van haar hits: 'Say So'.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21