Gunna kondigt album aan en beeft met Grammy-Nominee

jan 06 2022, 12:35 MUZIEK
gunna ds4
DS4 gaat soon landen. Gunna gaat daarmee zijn derde album droppen onder Young Thug zijn label.
De Atlanta native deelde alvast de tracklist, waarin we weinig verassingen zagen. Of naja, Drake dan. Het wordt de eerste keer dat Gunna en Drake alleen samen op een track staan.
Verder teasede Gunna al wat van zijn album. Hierin hoor je shots naar Grammy-nominee Freddie Gibbs. Niemand wist dat die guys beef hadden, maar blijkbaar liggen ze elkaar niet echt.
In een serie aan tweets gaf Gibbs aan een groot fan van Gunna te zijn en hij zich vereerd voelt dat Gunna shots naar hem stuurt. ''Blijkbaar is dat nodig voor een album campagne'', zegt Freddie Gibbs.
Anyways, wij zijn hyped. Gunna is de man met de gekste flowtjes in de game volgens onze redactie. We gaan zien hoe dit album het gaat doen. Als het de wavyness brengt die het altijd doet zijn wij al tevreden.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21