Gunna legt zijn beef uit met Freddie Gibbs

jan 14 2022, 18:11 MUZIEK
screenshot 2022 01 14 at 170858
Gunna besloot het jaar goed af te trappen, met het vierde en laatste deel van zijn 'Drip Season' serie. Met 'DS4EVER' heeft hij zijn eigen lat weer verhoogd, maar dit ging niet geheel zonder commotie. Van te voren tweette hij al een aantal dingen richting collega rapper Freddie Gibbs en op de track 'Poochie Gown' werd Gibbs weer genoemd. Tijdens een bezoek aan The Breakfast Club legde hij de beef uit.
"I can't f*ck with Freddie Gibbs," rapt Gunna op de derde track van zijn album. Toen de hosts van The Breakfast Club ernaar vroegen, moest hij het dus gaan uitleggen. Volgens Gunna probeerde Freddie Gibbs recentelijk een featuring te regelen via zijn manager, terwijl Gibbs zich eerder negatief had uitgesproken over de YSL-rapper. Het zou gaan over een uitspraak tegen Gunna, wegens het feit dat hij op 'Crime Stoppers' geweest zou zijn. 'Crime Stoppers' is een soort 'Opsporing Verzocht' in Amerika. Volgens Freddie Gibbs zou Gunna daardoor een snitch zijn.
"Het was een lange, lange, lange tijd geleden - jaren zelfs - en hij dacht dat ik het vergeten was," zei Gunna. "Ik vergeet dingen niet. Als ik beef met je heb van vijf jaar geleden, is het nog steeds een probleem. Al is het tien jaar geleden - ik kom je halen." Check het fragment hieronder:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07