<strong>Hennessy en NBA brengen een ode aan Nederlandse hiphopscene met BOND tentoonstelling </strong>

okt 13 2022, 18:00 MUZIEK
img 7300 1
Hennessy en NBA (National Basketball Association) hebben de handen ineen geslagen om sleutelfiguren uit de Nederlandse hiphop scene uit te lichten. Dit wordt gedaan door middel van een tentoonstelling, waarbij er een kijkje wordt gegeven in het leven van artiesten, producers en presentatoren. Hieronder vallen onder andere Bully, Broederliefde, CHO, Akwasi, RICH2GETHER, en meer.

Teamwork 

De samenwerking tussen Hennessy en NBA is gebaseerd op waarden zoals de drive om verwachtingen te overtreffen, integriteit, innovatie en teamwork. Zowel het likeurmerk als de NBA zijn enkel op eigen manier verbonden met hiphop. Een goed voorbeeld hiervan is de track ‘Henny op een maandag’, het feit dat Nas het gezicht van Hennessy is, de Hennessy Gentlemen society, en de regelmatige basketbal referenties die te horen zijn in de lyrics van rapmuziek. De samenwerking en de bijbehorende tentoonstelling, BOND, passen goed bij de merken.
In BOND worden momenten getoond die weerspiegelen wat teamwork betekent voor de sleutelfiguren in de hiphopscene. Hierbij zien we deze belangrijke spelers tijdens momenten van vriendschap, kracht en het streven om zichzelf continu te verbeteren. Deze mentaliteit wordt door zowel Hennessy als de NBA omarmd.  

BOND 

Rapper Bully deelde zijn eigen visie van teamwork en continu streven naar jezelf verbeteren: ‘Team “Bully” heeft altijd een opstelling. Iedereen heeft zijn taak, maar samen vormen we een unity.  
kzmha5fbbmkoqansap3uqfmx2g7bfgb9uwnz3acfhspg8z26nd2dcit52rp0jfo0roxcn4rapsepcihmde6bkcfpfjxy7zfdfdhgjaoq9psitukwnlxz9gr6l5qgj60 j64zhvexmqxr2nrbw3q hjdmrgot1hh4i7gqejyuqg0mez8pjr7462redb5ip0 lvebaqw
Ook de leden van RICH2GETHER spraken we over de kernwaarden van BOND: ‘Deze foto’s laten zien hoeveel mensen er betrokken zijn bij Rich2gether. We werken samen om één doel te bereiken. Namelijk financieel, spiritueel én lichamelijk samen rijk zijn. Samenwerken aan de videoclip ‘Matta Man’ en het optreden als voorprogramma van Burna Boy’s Spacedrift tour in Ziggo Dome, zijn voorbeelden van mijlpalen die we samen hebben bereikt. Spiritueel zaten we op één lijn tijdens de begrafenis van Boat zijn moeder Doris, in Ghana.’ Het eerste RICH2GETHER album is naar haar vernoemd.
uephgzdlat6xrt6mgicqg vthf4os8txezuolighslj06wtw83s wsv9b 8kqjsvfu lzzmkd38h4a2et gblwg17bg a7jtfiwxxulnvv 1ikcdfcbbyl3 fqdgyfozlubh4o 26oqxzw2stkvz9tziummbwhdmelzwu5uxsjyobpbb1otxxc85znfnrhh2atfg
Bekijk hieronder een overzicht van alle deelnemers die een uniek en intiem kijkje in hun leven zullen geven tijdens de BOND tentoonstelling.
4SHOBANGERS, Akwasi, Armin Shah, Broederliefde, Bully, CHO, Figo Gang, I Am Aisha, Jairzinho, Jayh Jawson, Leafs, Luciano Winter, Melissa Lopes, Nana Folie, Numidia, Rich2Gether, ValsBezig, Zoë Livay.
De tentoonstelling is op vrijdag 14, zaterdag 15, en zondag 16 oktober gratis te bezoeken op de SS Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07