Het Moment kondigt eerste acts aan voor 2024-editie

feb 01 , 13:44 MUZIEK
hetmoment12 doorsheridanflipse
Het Moment dropt de eerste tien namen voor de 2024-editie van het festival. Op 20 juli komen naast headliners Boef, Winne en Fresku ook Lusho, Reanny, Kingsize, Cor, Deejay Abstract, ZWARTEWATER en Meneer C naar de Tilburgse Spoorzone. Tickets zijn vanaf vrijdag 2 februari, 16:00 te koop.
hm 24 line up banner 31
Een klein groepje Tilburgers lanceerde vorig jaar een festival voor liefhebbers van Nederlandstalige hiphop. In de Spoorzone, door velen gezien als heilige hiphopgrond doordat WOO HAH! (R.I.P.) er ooit hun eerste edities organiseerde, kwamen 3500 bezoekers bijeen om hun favoriete genre te vieren met live-shows en DJ-sets van het beste dat Nederland en België te bieden hebben op het gebied van hiphop.
Dit jaar gaan ze dat overdoen: “We gaan bewijzen dat NL hiphop niet dying is, zoals nu online wordt beweerd. Sterker nog; we gaan het constant evoluerende karakter van het hiphop celebraten. Met zowel grondleggers als nieuwe hypes, maar vooral met artiesten die bepalend zijn voor het geluid ervan.”
Vorig jaar maakte Spacecadetpat deze movie:
De organisatie belooft dan ook dat de tien namen die ze als eerste naar buiten hebben gebracht nog maar het topje van de ijsberg vormen. “Dit is nog maar eenderde van de line-up. Er volgen nog veel meer acts, waaronder nog een paar sicke headliners.”
Alle info (en tickets vanaf vrijdag 2 februari, 16:00) zijn te vinden op de website van Het Moment.
Meer te weten komen over alles met betrekking tot muziek, lifestyle, culture & fashion? Check dan onze homepagina.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21