Het Moment kondigt eerste acts aan voor 2024-editie

feb 01 , 13:44 MUZIEK
hetmoment12 doorsheridanflipse
Het Moment dropt de eerste tien namen voor de 2024-editie van het festival. Op 20 juli komen naast headliners Boef, Winne en Fresku ook Lusho, Reanny, Kingsize, Cor, Deejay Abstract, ZWARTEWATER en Meneer C naar de Tilburgse Spoorzone. Tickets zijn vanaf vrijdag 2 februari, 16:00 te koop.
hm 24 line up banner 31
Een klein groepje Tilburgers lanceerde vorig jaar een festival voor liefhebbers van Nederlandstalige hiphop. In de Spoorzone, door velen gezien als heilige hiphopgrond doordat WOO HAH! (R.I.P.) er ooit hun eerste edities organiseerde, kwamen 3500 bezoekers bijeen om hun favoriete genre te vieren met live-shows en DJ-sets van het beste dat Nederland en België te bieden hebben op het gebied van hiphop.
Dit jaar gaan ze dat overdoen: “We gaan bewijzen dat NL hiphop niet dying is, zoals nu online wordt beweerd. Sterker nog; we gaan het constant evoluerende karakter van het hiphop celebraten. Met zowel grondleggers als nieuwe hypes, maar vooral met artiesten die bepalend zijn voor het geluid ervan.”
Vorig jaar maakte Spacecadetpat deze movie:
De organisatie belooft dan ook dat de tien namen die ze als eerste naar buiten hebben gebracht nog maar het topje van de ijsberg vormen. “Dit is nog maar eenderde van de line-up. Er volgen nog veel meer acts, waaronder nog een paar sicke headliners.”
Alle info (en tickets vanaf vrijdag 2 februari, 16:00) zijn te vinden op de website van Het Moment.
Meer te weten komen over alles met betrekking tot muziek, lifestyle, culture & fashion? Check dan onze homepagina.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07