Kanye's DONDA heeft een nieuwe release datum

aug 08 2021, 11:34 MUZIEK
Kanye West is een van de grootste iconen van de 21e eeuw. Van zijn geniale producties en lyrics tot zijn baanbrekende mode en wereldberoemde stage-rants. Als Kanye iets doet, houdt heel de wereld haar adem gespannen in. Na de breuk tussen hem en Kim kardashian-West, wachten zowel fans als critici in spanning af wat zijn volgende move zal zijn. Twee dagen na de luistersessie in het Mercedes-Benz stadion, past Apple Music de release datum voor Kanye's Donda aan. Een aantal scherpe fans merkte het verschil op toen dit weekend de datum veranderde op de pre-order pagina van de Apple Music store. In eerste instantie zou het album vanaf 7 augustus te streamen zijn. Dit werd veranderd naar 15 augustus.

Kanye's DONDA

Helaas is dit niet de eerste keer dat de release datum van Donda wordt uitgesteld. Na de eerste luistersessie op 23 juli, was het niet duidelijk wanneer het album zou uitkomen. Justin LaBoy tweette de volgende dag dat: "Kanye West zal de release datum van Donda verplaatsen naar 6 augustus. Bedankt voor jullie geduld...".
Het album is vernoemd naar zijn overleden moeder: Donda West. Kanye en zijn moeder waren erg close. Een van zijn meest gedenkwaardige "Kanye moments" was vlak na het overlijden van zijn moeder. Hij rende toen tijdens de Grammy's het podium op om te Taylor Swift's speech te onderbreken. In een emotioneel gesprek met Ellen Degeneres, vertelde hij hierover.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21