Nieuwe muziek: Beyonce, Juice WRLD, Ashafar, Boegie en meer!

nov 12 2021, 11:21 MUZIEK
ontwerp zonder titel 19
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste muziek: Ashafar & Yxng Le brengen beide een nieuwe tape uit, Mula B werkt samen met Boegie, Beyonce laat weer van zich horen en nog veel meer. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste muziek:

NL 

Boegie ft. Mula B - Naar De Top 

Wilde Westen-artiest Boegie en Mula B hebben elkaar gevonden voor het nummer Naar De Top. Om het feestje helemaal compleet te maken is er gelijk een video geschoten voor het nummer.

Chivv - Domme Invest 

Voor Domme Invest heeft Chivv de hulp ingeschakeld van Dopebwoy en Boef. De hook zegt genoeg: Als je iets wilt, kunnen de mannen iets voor je halen.

Rani - Exhibition Closed 

Rani ging in 2019 viraal met het nummer Post Malone en sindsdien zit haar carrière in de lift. Exhibition Closed is een heerlijk nummer om te luisteren tijdens deze herfstachtige dagen. Nog meer genieten van Rani? Ze was onlangs te gast in onze PHOTOBOOTH.  

Yxng Le - Peace of Mind 

Ashafar - Etappes 

US

Juice WRLD - Already Dead

Voordat het nummer uitkwam, kondigde het team van Juice aan dat ze de verjaardag van de overleden rapper zullen vieren. Dit doen ze door op 10 december een postuum album uit te brengen met de titel Fighting Demons. Already Dead is daar de eerste single van.

Rick Ross ft. Jazmine Sullivan & 21 Savage - Outlawz

Het nummer Outlawz van Rick Ross is een opwarmertje voor een nieuw album. Het elfde studioalbum van Ross om precies te zijn, Richer Than I Ever Been, verschijnt volgende maand op 10 december.

Beyoncé - Be Alive 

Beyoncé heeft een nieuw nummer Be Alive, het is de soundtrack voor de King Richard-filmtrailer. De film, met in de hoofdrol Will Smith, gaat over de Williams-familie. De film concentreert zich op Richard Williams terwijl hij zijn dochters, Venus en Serena Williams, coacht en opvoedt.

Silk Sonic - An Evening With Silk Sonic 

Na een jaar wachten heeft het duo Anderson .Paak en Bruno Mars hun debuutalbum ‘An Evening With Silk Sonic’ uitgebracht, met samenwerkingen van Thundercat en Bootsy Collins. Ter promotie was er een 70’s party waar je kon rolschaatsen!

Money Man - Blockchain 

Money Man ging deze week viraal omdat hij zijn voorschot in Bitcoin betaald kreeg. In totaal kreeg hij één miljoen euro om te tekenen bij independent label EMPIRE.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10