Nieuwe muziek deze week: Navi, Broederliefde, Stefflon Don en meer

aug 13 2021, 13:03 MUZIEK
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Fat Joe en DJ Drama hebben een mixtape gedropt met featurings van noemenswaardige artiesten, Lizzo en Cardi B rekenen voor eens en voor altijd af met de ‘rumors’ en Broederliefde deelt hun single ‘Proost’.

$hirak ft Ronnie Flex, Yssi SB en Lil Kleine - UHUH 

$hirak slaat de handen ineen met Ronnie Flex, Yssi SB & Lil Kleine voor het nummer ‘Uhuh’. De hit zorgt ervoor dat je niet stil wilt zitten en alle feestjes net iets meer mist.

Broederliefde - Proost

Broederliefde zorgt er altijd voor dat wij een heerlijk nummer krijgen om op te bewegen. De muzikale groep zorgt zomer na zomer voor de tofste hits.

NAVI ft Priceless - Feelings

NAVI laat zich op de nieuwe track van zijn gevoelige kant zien. Samen met Priceless op het refrein kan dit nummer zeker bepaalde gevoelens omhoog brengen.

Lizzo ft Cardi - Rumors 

Lizzo heeft het als artiest niet makkelijk. Als plus size, zwarte, vrouwelijke artiest die body positivity en sensualiteit volledig omarmt krijgt zij vaak te maken met kritiek en roddels. Ook Cardi B is niet onbekend met het krijgen van kritiek. Het is dan ook meer dan logisch dat de twee samenwerken op deze powersong.

Aitch - GSD

Aitch is een jonge rapper uit Manchester. Met zijn single ‘Straight Rhymez’ behaalde hij in een korte tijd 17 miljoen views op Youtube waardoor hij in contact is gekomen met Stormzy. De rapper heeft er met zijn bars voor gezorgd dat niemand meer om hem heen kan. Ook in Nederland wordt Aitch gerespecteerd en heeft hij zelfs een 101barz sessie gehouden.

Okay Yeah - Coi Leray 

Coi Leray is een veelbesproken Amerikaanse rapper. Haar carrière begon toen zij besloot haar baan te verlaten en consistent muziek op Soundcloud te droppen. Al snel werd zij getekend bij Republic Records en belandde zij in de Billboard Hot 100.

Stefflon Don en Ms Banks - Dip 

Desondanks zij oorspronkelijk uit Nederland komt is Stefflon Don toch een van de vrouwen die UK rap vertegenwoordigd. Ms Banks is ook een van die vrouwen. Het moest een geweldige vibe in de studio geweest zijn, Stefflon Don en Ms Banks op een track!

Fat Joe x DJ Drama - What Would Big Do 2021

Fat joe en DJ Drama hebben hun plan om een ‘Gangsta Grillz’ mixtape te droppen goed uitgevoerd. Het project dat eigenlijk ‘Summer Mon’ zou heten is een mix van zomerse vibes, samples en harde bars. Op de mixtape hoor je features van CeeLo Green, Dre, Lil Yachty, French Montana, Sevyn Streeter, Remy Ma, DJ Khaled, Nefertitti Avani, Angelica Vila, Ivory Scott, en DJ Amorphous.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00