Nieuwe muziek deze week: Navi, Broederliefde, Stefflon Don en meer

aug 13 2021, 13:03 MUZIEK
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Fat Joe en DJ Drama hebben een mixtape gedropt met featurings van noemenswaardige artiesten, Lizzo en Cardi B rekenen voor eens en voor altijd af met de ‘rumors’ en Broederliefde deelt hun single ‘Proost’.

$hirak ft Ronnie Flex, Yssi SB en Lil Kleine - UHUH 

$hirak slaat de handen ineen met Ronnie Flex, Yssi SB & Lil Kleine voor het nummer ‘Uhuh’. De hit zorgt ervoor dat je niet stil wilt zitten en alle feestjes net iets meer mist.

Broederliefde - Proost

Broederliefde zorgt er altijd voor dat wij een heerlijk nummer krijgen om op te bewegen. De muzikale groep zorgt zomer na zomer voor de tofste hits.

NAVI ft Priceless - Feelings

NAVI laat zich op de nieuwe track van zijn gevoelige kant zien. Samen met Priceless op het refrein kan dit nummer zeker bepaalde gevoelens omhoog brengen.

Lizzo ft Cardi - Rumors 

Lizzo heeft het als artiest niet makkelijk. Als plus size, zwarte, vrouwelijke artiest die body positivity en sensualiteit volledig omarmt krijgt zij vaak te maken met kritiek en roddels. Ook Cardi B is niet onbekend met het krijgen van kritiek. Het is dan ook meer dan logisch dat de twee samenwerken op deze powersong.

Aitch - GSD

Aitch is een jonge rapper uit Manchester. Met zijn single ‘Straight Rhymez’ behaalde hij in een korte tijd 17 miljoen views op Youtube waardoor hij in contact is gekomen met Stormzy. De rapper heeft er met zijn bars voor gezorgd dat niemand meer om hem heen kan. Ook in Nederland wordt Aitch gerespecteerd en heeft hij zelfs een 101barz sessie gehouden.

Okay Yeah - Coi Leray 

Coi Leray is een veelbesproken Amerikaanse rapper. Haar carrière begon toen zij besloot haar baan te verlaten en consistent muziek op Soundcloud te droppen. Al snel werd zij getekend bij Republic Records en belandde zij in de Billboard Hot 100.

Stefflon Don en Ms Banks - Dip 

Desondanks zij oorspronkelijk uit Nederland komt is Stefflon Don toch een van de vrouwen die UK rap vertegenwoordigd. Ms Banks is ook een van die vrouwen. Het moest een geweldige vibe in de studio geweest zijn, Stefflon Don en Ms Banks op een track!

Fat Joe x DJ Drama - What Would Big Do 2021

Fat joe en DJ Drama hebben hun plan om een ‘Gangsta Grillz’ mixtape te droppen goed uitgevoerd. Het project dat eigenlijk ‘Summer Mon’ zou heten is een mix van zomerse vibes, samples en harde bars. Op de mixtape hoor je features van CeeLo Green, Dre, Lil Yachty, French Montana, Sevyn Streeter, Remy Ma, DJ Khaled, Nefertitti Avani, Angelica Vila, Ivory Scott, en DJ Amorphous.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21