Nieuwe muziek deze week: Ronnie Flex, Bilal Wahib, Nana Fofie en meer

aug 20 2021, 18:45 MUZIEK
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Ronnie Flex deelt zijn nieuwe album ‘Altijd Samen’, Swae Lee en Jhene Aiko slaan na drie jaar opnieuw de handen in een voor ‘In The Dark’ en Bilal Wahib maakt de comeback van het jaar.

Bilal Wahib - Paranoia

Na een periode van backlash, probeert Bilal Wahib langzaam zijn plek in de muziek industrie weer te veroveren. Zal het de TopNotch artiest lukken met zijn nummer 'Paranoia'?

Ronnie - Altijd Samen

In de videoclip en het nummer van 'Altijd Samen' uit Ronnie Flex de onvoorwaardelijke liefde die hij heeft voor zijn dochter Nori. Het gelijknamige album heeft hij gemaakt om zijn liefde en respect voor Nori en overleden rapper Feis te uiten, maar ook om te laten zien welke muziek hij het liefst maakt.

Kevin - Buurthuis

Kevin maakte zijn debuut rond 2011 bij Rotterdam Airlines. Zijn single ‘Op de block’ werd in 2016 trending op YouTube. De rapper werd met zijn nummer ‘Havenstad’ zelfd opgenomen in de 101barz lijst voor ‘10 hardste odes aan de steden’. Momenteel dropt Kevin single na single bij Noah’s Ark.

Young Thug - Tick Tock 

Young Thug blijft ons positief verrassen. Naast de muziek die hij dropt, zorgt het creatieve team van de rapper altijd voor geweldige visuals. De clip van ‘Tick Tock’ legt de lat zeker weer hoger.

Swae Lee ft Jhene Aiko - In The Dark 

Na drie jaar slaan Swae Lee en Jhene Aiko weer de handen ineen voor een nieuw nummer. In 2017 werkten de artiesten samen aan het nummer 'Sativa'.

Nana Fofie - Gonn Do 

Nana Fofie deelt weer een heerlijk nummer met ons. De singer-songwriter die met haar Afro mashup ‘Mad Over You’ viraal ging, heeft inmiddels meer dan vijf miljoen views op YouTube. In haar nieuwe clip ‘Gonn Do’ zie je ook danser Vincent Vianen terug.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21