Nieuwe muziek: KA, Mula B, Quavo en meer

okt 22 2021, 11:03 MUZIEK
ontwerp zonder titel 17
Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Moneybagg Yo voegt zeven nummers toe aan A Gangsta's Pain, KA en JoeyAK hebben elkaar gevonden, Fetty Wap werkt aan comeback en Snoop Dogg heeft een supercrew gevormd met Hiphop legends. Vanuit Complex een overzicht met de nieuwste muziek:

NL

KA ft. JoeyAK - Die Man

Er zijn weinig rappers die rappen voor de straat en daar ook het respect hebben. Dat KA en JoeyAK elkaar hebben gevonden voor een nummer, is dan ook leuk voor de fans. Zoals gewoonlijk vliegen gecodeerde lines je om de oren. Reminder: In december pakken we rust, feestdagen worden niet gemist.

Trobi ft. Mula B & Louivos - Einstein

Fans zijn nog een uitleg verschuldigd als het gaat om waarom Mula B en Louivos geen muziek meer samen maken. Het leek op een nachtmerrie die niet wilde eindigen voor de fans. Gelukkig kunnen we hitmachine Trobi bedanken voor het uitbrengen van Einstein. Hopelijk opent dit de deur voor een nieuwe samenwerking tussen ex-Wilde Westen leden.

Poke ft. Sarita Lorena - In De Nacht

US

Snoop Dogg ft. Mount Westmore - Big Subwoofer

Afgelopen december vormde Snoop Dogg, Too $hort, Ice Cube en E-40 de supergroep Mount Westmore. Gisteren is de eerste single van de groep gedropt en Big Subwoofer klinkt niet verkeerd. Hierboven kan je de videoclip bekijken.

Big Sean & Hit Boy - What A Life

Via een tweet liet Big Sean weten dat hij iets ging droppen, maar niet of het om een single of album ging. Om middernacht kwam de Detroit-rapper uiteindelijk met What A life, een door Hit-Boy geproduceerd nummer. In het nummer is Big Sean aan het reflecteren op zijn ups en downs.

Quavo ft. Yung Miami - Strub Tha Ground

Quavo en Yung Miami hebben de handen ineen geslagen voor het nieuwe nummer en de bijbehorende video, 'Strub tha Ground'. De video toont de twee rappers die door de straten mopperen, omringd door luxe auto's en een schaars twerkende vrouwen.

Projecten

Moneybagg Yo - A Gangsta’s Pain: Reloaded

Moneybagg Yo heeft de deluxe versie van zijn nieuwste album 'A Gangsta's Pain' uitgebracht. De bijgewerkte editie heeft de toepasselijke titel 'A Gangsta's Pain: Reloaded'. Via Instagram liet de rapper weten zeven nummers toegevoegd te hebben.

Wale - Folarin II

Na meer dan een decennium in de rapgame te zijn, heeft Wale gekozen om zichzelf in het zonnetje te zitten. Het beloofd een mooi vervolg te worden op de mixtape Folarin, die in 2012 uitkwam.

Fetty Wap - The Butterfly Project

Fetty Wap is al een tijdje bezig met een comeback. Soms is klinkt het wel goed, maar net niet zoals de oude Fetty Wap in de tijden van Rich Gang. The Butterfly Effect is daar een goed voorbeeld van.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21