Offset reageert op virale video van gevecht op ComplexCon

nov 11 2021, 12:07 MUZIEK
32023873057 1328929cec 5k
Paar dagen geleden werd bekend dat er een vechtpartij was op ComplexCon. Volgens geruchten was Offset samen met zijn crew betrokken bij een vuistgevecht. Nu laat Offset weten niks te maken te hebben met het gevecht.
Tijdens het maken van een rondje bij verschillende stands op het festival gaat het mis. Bij de No Jumper-stand krijgt de crew ruzie. Het is onduidelijk wat ervoor heeft gezorgd dat het zo is geëscaleerd. Volgens geruchten was het een beveiliger waarmee de groep ruzie kreeg. Uiteindelijk duurde de hele woordenwisseling minder dan een minuut. Wel werden er rake klappen uitgedeeld door de crew van Offset. De rapper werd echter ook snel weer uit de situatie gehaald.  

"Ik vocht niet bij ComplexCon. Ik kwam tussenbeide om een ​​gevecht te beëindigen dat werd veroorzaakt door de beveiliging. Het verhaal is onjuist en overschaduwt waarom ik een vaste klant ben bij ComplexCon. Ik was daar om de cultuur en opkomende merken en ontwerpers te ondersteunen. Daar ben ik op gefocust. Ik heb een positieve mindset.”

Offset

Details van de korte vechtpartij zijn niet onthuld. Offset wil echter heel duidelijk maken dat hij niet direct betrokken was bij het gevecht, in tegenstelling tot eerdere berichten. Complex blijft de situatie volgen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10