OutKast brengt ‘ATLiens’ merchandise uit

sep 02 2021, 16:15 MUZIEK
wkytjtslgxyhy2s246yh
Na het aankondigen van een ATLiens videogame, deelt OutKast vandaag ook de merchandise. Het spel en de kledingstukken zijn speciaal ontworpen voor het 25-jarige bestaan van het gelijknamige album.
De merchandise wordt samen met een uitgebreide versie van het originele album verkocht aan fans die het project opnieuw willen beleven. Op het album staan 14 instrumentals die niet eerder zijn uitgebracht. De limited edition LP, kledingstukken en accessoires vind je terug op de website van Merch Traffic.
“Het ATLiens album van OutKast is een grafische wereld met veel lagen. Het is ons eerste doel om draagbare kunst en onvergetelijke stukken te creëren. De fans moeten zich hierin kunnen herkennen en het moet passen in het ATLiens universum.” schreef het creatieve team van Merch Traffic in een persbericht. “Dit album gaat om individualisme. Vooral wanneer jouw omgeving je niet begrijpt of accepteert. Het creatieve team achter de merchandise moest een krachtige individualistische en excentrieke stijl representeren.”
Bekijk de merchandise hieronder.
rmpoqhulnmrfkwvaucyt
Beeld: Publicist
iebdcdn6mjgjsvzxzatw
Beeld: Publicist
kltaxkaglwublx8wxyym

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21