Ronnie Flex strikt Do voor nieuwe album

jul 31 2021, 17:30 MUZIEK
e7ovcdbx0akenvw
Als we social media mogen geloven, duurt het niet lang meer voordat Ronnie Flex ons zegent met zijn nieuwe album. Er is al een luistersessie geweest, de artiest deelt steeds meer over het album op Twitter en de eerste single 'Goed Genoeg', is nu al een hit. Nu weten we dat ook zangeres Do op het nieuwe album van Ronnie zal staan.
Zoals Veronica van Hoogdalem zei op Twitter: 'Ronnie en Yade Lauren was de samenwerking die we nodig hadden deze zomer'. Als we daarin een kleine aanpassing mogen maken: Ronnie's nieuwe album is wat we nodig hebben deze zomer. De hints die hij regelmatig op Twitter plaatst, maken ons des te nieuwsgieriger naar zijn eerste release als independent artist. Na het succes van zijn album 'Remi', ligt de lat hoog voor Flex. Daar lijkt hij zich zelf echter niet aan te storen.
Op Twitter schreef hij: 'Misschien is mijn volgende album niet even goed als Remi maar het komt wel duizend keer meer uit mijn hart… Remi was hypothetisch.. en dit is 1000 procent mij. Daarnaast beschreef Ronnie Flex dat dit album voor zijn dochter Nori is: 'Dit album heb ik gemaakt voor mijn eerst geboren dochter Nori Dua Plasschaert.. ik heb een liedje voor haar op het album. Dat betekent zoveel voor mij.. het maakt niet uit wat iemand ervan vind.. Dit album is voor nori en ik wil alleen dat zij het hard vind..'
Vandaag vervolgde Flex zijn reeks door aan te kondigen dat hij in de studio was met een legende. Later plaatste hij een foto met niemand minder dan Do. Bekijk de foto hieronder.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21