Soulja Boy niet blij met ‘Donda’ en Kanye’s keuze

aug 30 2021, 13:58 MUZIEK
Een fan van Soulja vroeg op Twitter wat de rapper vond van Kanye’s nieuwe album Donda. Hij gaf aan niet te weten wat hij moet voelen aangezien hij niet meer op het album te vinden is, afsluitend met ''hmm ‘’f*** that n****’’.
Volgens gedeelde screenshots van first-rapper-to-do-anything Soulja had Kanye contact opgezocht met hem. Ye had Draco gevraagd om samen te werken voor Donda en een GAP-campagne. Uit de berichten blijkt dat Soulja zich vereerd voelde om samen te werken met het creatief genie. Soulja was het ermee eens dat ze samen aan mode en muziek moesten werken. In de screenshot valt er ook een audiobestand te zien genaamd Remote Control. Het nummer Remote Control kwam nog steeds op 'DONDA', maar Soulja's veronderstelde verse was verwisseld voor een verse van Young Thug.
Los van het feit dat Donda meerdere malen werd uitgesteld, speelde er veel meer. Los van Soulja Boy, was Chris Brown ook niet blij met de keuzes van Ye. Leek Jay-Z op het album te staan, toen weer niet, maar uiteindelijk wel. Gaf Dababy’s manager geen toestemming voor Jail PT.2, maar bleek dit volgens de manager zelf totaal niet te kloppen. Kanye die beweerd dat het album was uitgebracht zonder toestemming van hem. En de escalerende ruzie met Drake mag echt niet vergeten worden.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07