Video: Blueface wordt gezocht na gewelddadige aanval op beveiligers

nov 09 2021, 18:34 MUZIEK
bluefacebaby
Rapper Blueface wordt gezocht door de politie. Hij en zijn crew zouden namelijk een beveiliger in elkaar geslagen hebben en voor zijn pech, is het allemaal gefilmd. TMZ beschrijft dat er onlangs arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd voor Blueface en twee andere mannen, die in september de brute aanval op de beveiliger zouden hebben uitgevoerd, in San Fernando Valley in Los Angeles.
Bronnen vertellen TMZ dat de rapper en zijn mannen voor twee misdrijven zijn aangeklaagd: mishandeling en diefstal. Naast het in elkaar slaan van de beveiliger, zou een van de mannen namelijk ook zijn ketting hebben gestolen. Na de gewelddadige aanval moest de beveiliger naar het ziekenhuis gebracht worden met een ambulance, waar zijn verwondingen gehecht moesten worden.
Bekijk de video van de aanval hieronder. Let wel, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.
TMZ heeft ook foto's van de beveiliger gepubliceerd, waarop zijn heftige verwondingen te zien zijn. De politie heeft inmiddels bekendgemaakt op zoek te zijn naar de rapper en de mannen waarmee hij de aanval gepleegd heeft. Het arrestatiebevel komt nadat de moeder van Blueface onlangs aangevallen werd in zijn woning. Bronnen vermoeden dat de aanvallers het op hem gemunt hadden, maar zijn moeder in de woning troffen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21
https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34