Video: Rappers vechten tijdens optreden: 'Je bent een duivelaanbidder'

dec 03 2021, 16:30 MUZIEK
screenshot 2021 12 03 165016
Er brak donderdagavond een gevecht uit op het podium tijdens de Verzuz battle van rapgroepen Three 6 Mafia en Bone Thugs-N-Harmony. Het evenement vond plaats in het Hollywood Palladium in Los Angeles voor een live publiek.
Het gevecht begon nadat Bizzy Bone Three 6 Mafia aansprak op het feit dat ze hem ''belachelijk maakten'' terwijl ze aan het optreden waren. Voordat de ruzie begon, bestempelde Bizzy Three 6 Mafia als 'duivelsaanbidders'. Hij zette zijn gedachten uiteen in een lange post die hij op Instagram plaatste. Nadat er wat woorden waren gewisseld, gooide Bizzy iets naar de andere groep. Vanaf daar ging het allemaal bergafwaarts.
"Aye, yo … Aye, voordat we zelfs maar beginnen, jullie lelijke klootzakken zullen me niet belachelijk maken terwijl ik op het podium sta,' zei Bizzy voordat de situatie uit de hand liep. Bekijk hieronder een fragment van het incident.
Na het gevecht werd de livestream gepauzeerd en verscheen er een bord met de tekst "Wegens technische problemen zal dit evenement over enkele momenten terugkeren". Na een paar minuten werd de Verzuz battle hervat. Bizzy Bone kwam ook terug en verontschuldigde zich zowel aan Three 6 Mafia, als aan het publiek.
'Ik wil me verontschuldigen aan iedereen hier, verdomme. Aan beide kanten. Ik probeer deze shit niet te verkloten. Sorry. Laten we doorgaan met het motherf*cking feest',' zei Bizzy tegen de menigte.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Je kan de volledige Verzuz battle tussen Three 6 Mafia en Bone Thugs-N-Harmony hier bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21