Waar zijn Frenna & Jonna Fraser het meest trots op?

nov 27 2021, 13:04 MUZIEK
jhoo frennajonna clean 002 v3 1
Het nieuwe album van Frenna en Jonna Fraser heet Championships. Gezien de indrukwekkende carrières van beiden artiesten, is de titel zeer toepasselijk. Dat ze een dynamisch duo zijn, valt ook niet meer te ontkennen. Daarom staan ze deze maand op de cover en gaat Complex NL het gesprek aan met beide heren.
Jonna Fraser & Frenna hebben al veel bereikt in hun carrière en op de vraag waar de heren het meest trots op zijn volgt een logisch, maar bijzonder antwoord. Zo beginnen ze beiden over hun moeder. Zo vertelt Frenna trots dat hij een huis voor zijn moeder heeft gekocht en ook Jonna Fraser is het meest trots op dat hij nu voor zijn moeder kan zorgen.
Als het gaat over dromen zijn de mannen nog lang niet klaar. Zo heeft Jonna Fraser de ambitie om zijn woonplaats af te wisselen tussen Nederland en Bali. Ook Frenna heeft ook internationale plannen, maar dan met muziek. Het is een droom van Frenna om mee te draaien als artiest in de internationale big league. Je kan de rest van het interview hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21