Yade Lauren in Paradiso: tweede show

aug 08 2021, 18:24 MUZIEK
Yade Lauren is niet meer uit het Nederlandse muzieklandschap weg te denken. In 2016 werd ze ontdekt op social media en op 1 oktober staat ze voor het eerst in Paradiso. Haar eerste show op het poppodium verkocht binnen maar liefst tien minuten uit! Yade kondigt vandaag op haar Instagram aan dat er daarom een tweede show komt!

Yade mag zich zonder twijfel een van de grootste talenten in de R&B/hiphop/pop-wereld noemen. Ze vertelt hartverscheurende verhalen over een dochter die is verlaten door haar ouders op smooth R&B-tunes. Een bitterzoete combinatie.

Loulou Kuster - Muziekjournalist 3voor12

Yade Lauren
Beeld: Instagram/ YadeLauren

Yade Lauren

Zelfs tijdens het begin van de pandemie in 2020, wist Yade Lauren zichzelf als een stem in de Nederlandse R&B te vestigen. Door featurings op tracks van Kevin, Ronnie Flex en Jonna Fraser, maakte ze de ene hit na de andere. Met deze hits en songs van haar persoonlijke debuutalbum Reflecties, wil ze ook de live-stages in Nederland veroveren. Eerder dit jaar pakte ze het publiek al in op Noorderslag. We zijn benieuwd hoe snel de tweede Paradiso show uitverkocht zal zijn! De tweede show in Paradiso zal plaatsvinden op zaterdag 2 augustus. De kaartjes gaan morgenochtend om 10.00 in de voorverkoop!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07