Ye is begonnen aan 'Donda 2', volgens voormalig GOOD Music A&R

jan 04 2022, 15:30 MUZIEK
rtzvyzybbupbr0nhmgu7
Nadat hij eerder dit jaar zijn tiende studio album geleverd heeft, is Kanye alweer begonnen aan het volgende project. "Ye is begonnen aan zijn volgend meesterwerk, 'Donda 2'," vertelde Steven Victor, voormalig A&R van GOOD Music, aan Complex.
Als Ye ervoor kiest om verder te gaan met deze titel, wordt dat de eerste keer dat hij een vervolg op een van zijn albums maakt. 'Donda' is afgelopen september officieel goud gegaan.
Victor, een belangrijk figuur in de industrie, heeft veel met Ye samengewerkt en bekleedde eerder de titel van Chief Operating Officer bij G.O.O.D. Music en Senior Vice President van A&R bij Universal Music Group.
Er is geen woord over wanneer fans meer over 'Donda 2' kunnen verwachten, maar het gebruik van het woord 'meesterwerk' door de oprichter van Victor Victor Worldwide geeft zeker aan dat het het wachten waard zal zijn. Vorige week verscheen er een video online waarin Ye in de studio met Scarface te zien is. Fans zullen ook graag zien of hij zich herenigt met Drake na het squashen van hun beef en het daaropvolgende Free Larry Hoover-concert van de iconen.
Ye bracht 'Donda' op 29 augustus 2021 uit. De uitrol werd gekenmerkt door de gebruikelijke vertragingen. Hij organiseerde drie openbare luisterevenementen voor het album in juli en augustus maar het album bleef maar niet komen, totdat hij aan het einde van de maand op streamingdiensten verscheen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55