Ye laat zich volledig gaan op 'Eazy' en bespreekt scheiding & Pete Davidson

jan 15 2022, 15:17 MUZIEK
1237658575
Het is de laatste weken moeilijk om Ye, voorheen bekend als Kanye West, te ontwijken in de headlines. Het internet stond op scherp nadat Ye de afgelopen dagen veel in de studio te zien was. Enkele dagen later en nu staat de samenwerking tussen The Game en Ye online en is er veel over te zeggen.
Op 'Eazy' is te horen dat Ye een aantal dingen op zijn chest had die hij er af moest rappen. Er verscheen al een snippet waarop hij uithaalde naar het nieuwe vriendje van Kim Kardashian, Pete Davidson. "God saved me from that crash Just so I can beat Pete Davidson's ass," rapte Ye - hiermee refereert hij naar de welbekende autocrash die hem bijna fataal werd aan het begin van zijn carrière. Naast deze shot heeft hij het ook over de scheiding en noemt hij het "the best divorce ever".
Alsof de lyrics al niet genoeg commotie veroorzaakte, heeft ook dierenbeschermingbeweging PETA zich uitgesproken over de track. Ze zijn namelijk niet blij met het feit dat Ye een gevilde aap op de cover van de track heeft gezet. De cover is van Nick Knight’s 'a Study in physiology, form, philosophy and death'. Check de volledige track hieronder:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07