Ye laat zich volledig gaan op 'Eazy' en bespreekt scheiding & Pete Davidson

jan 15 2022, 15:17 MUZIEK
1237658575
Het is de laatste weken moeilijk om Ye, voorheen bekend als Kanye West, te ontwijken in de headlines. Het internet stond op scherp nadat Ye de afgelopen dagen veel in de studio te zien was. Enkele dagen later en nu staat de samenwerking tussen The Game en Ye online en is er veel over te zeggen.
Op 'Eazy' is te horen dat Ye een aantal dingen op zijn chest had die hij er af moest rappen. Er verscheen al een snippet waarop hij uithaalde naar het nieuwe vriendje van Kim Kardashian, Pete Davidson. "God saved me from that crash Just so I can beat Pete Davidson's ass," rapte Ye - hiermee refereert hij naar de welbekende autocrash die hem bijna fataal werd aan het begin van zijn carrière. Naast deze shot heeft hij het ook over de scheiding en noemt hij het "the best divorce ever".
Alsof de lyrics al niet genoeg commotie veroorzaakte, heeft ook dierenbeschermingbeweging PETA zich uitgesproken over de track. Ze zijn namelijk niet blij met het feit dat Ye een gevilde aap op de cover van de track heeft gezet. De cover is van Nick Knight’s 'a Study in physiology, form, philosophy and death'. Check de volledige track hieronder:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00