Skip to main content

Nieuwe muziek: KA, Mula B, Quavo en meer

22/10/2021
Beeld: carlito.gp

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Moneybagg Yo voegt zeven nummers toe aan A Gangsta’s Pain, KA en JoeyAK hebben elkaar gevonden, Fetty Wap werkt aan comeback en Snoop Dogg heeft een supercrew gevormd met Hiphop legends. Vanuit Complex een overzicht met de nieuwste muziek:

NL

KA ft. JoeyAK – Die Man

Er zijn weinig rappers die rappen voor de straat en daar ook het respect hebben. Dat KA en JoeyAK elkaar hebben gevonden voor een nummer, is dan ook leuk voor de fans. Zoals gewoonlijk vliegen gecodeerde lines je om de oren. Reminder: In december pakken we rust, feestdagen worden niet gemist.

Trobi ft. Mula B & Louivos – Einstein 

Fans zijn nog een uitleg verschuldigd als het gaat om waarom Mula B en Louivos geen muziek meer samen maken. Het leek op een nachtmerrie die niet wilde eindigen voor de fans. Gelukkig kunnen we hitmachine Trobi bedanken voor het uitbrengen van Einstein. Hopelijk opent dit de deur voor een nieuwe samenwerking tussen ex-Wilde Westen leden.

Poke ft. Sarita Lorena – In De Nacht 

US

Snoop Dogg ft. Mount Westmore – Big Subwoofer 

Afgelopen december vormde Snoop Dogg, Too $hort, Ice Cube en E-40 de supergroep Mount Westmore. Gisteren is de eerste single van de groep gedropt en Big Subwoofer klinkt niet verkeerd. Hierboven kan je de videoclip bekijken.

Big Sean & Hit Boy – What A Life 

Via een tweet liet Big Sean weten dat hij iets ging droppen, maar niet of het om een single of album ging. Om middernacht kwam de Detroit-rapper uiteindelijk met What A life, een door Hit-Boy geproduceerd nummer. In het nummer is Big Sean aan het reflecteren op zijn ups en downs.

Quavo ft. Yung Miami – Strub Tha Ground 

Quavo en Yung Miami hebben de handen ineen geslagen voor het nieuwe nummer en de bijbehorende video, ‘Strub tha Ground’. De video toont de twee rappers die door de straten mopperen, omringd door luxe auto’s en een schaars twerkende vrouwen.

Projecten

Moneybagg Yo – A Gangsta’s Pain: Reloaded 

Moneybagg Yo heeft de deluxe versie van zijn nieuwste album ‘A Gangsta’s Pain’ uitgebracht. De bijgewerkte editie heeft de toepasselijke titel ‘A Gangsta’s Pain: Reloaded‘. Via Instagram liet de rapper weten zeven nummers toegevoegd te hebben.

Wale – Folarin II 

Na meer dan een decennium in de rapgame te zijn, heeft Wale gekozen om zichzelf in het zonnetje te zitten. Het beloofd een mooi vervolg te worden op de mixtape Folarin, die in 2012 uitkwam.

Fetty Wap – The Butterfly Project

Fetty Wap is al een tijdje bezig met een comeback. Soms is klinkt het wel goed, maar net niet zoals de oude Fetty Wap in de tijden van Rich Gang. The Butterfly Effect is daar een goed voorbeeld van.

Leave a Reply