Skip to main content

Nieuwste aflevering ‘Back to Classics’ met Flansie

14/11/2022januari 3rd, 2023

In de nieuwste aflevering van ‘Back to Classics’ gaat Dieuwertje Heuvelings in gesprek met producer Flansie. Flansie werkt al een tijd nauw samen met de Amerikaanse hiphopster Yeat. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de productie van een van zijn grootste tracks, ‘Gët Busy’. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, was Yeat degene die Flansie benaderde. In de nieuwe aflevering van Back To Classics vertelt hij over de totstandkoming van de samenwerking en zijn band met Yeat. 

Back To Classics is een podcast geïnitieerd door Reebok en Complex NL waarin het verhaal van producers uit Nederland met grootse successen in binnen -en buitenland centraal staat. Zij zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven ze de flowers die zij verdienen.

Bekijk de aflevering hieronder.

De outfits die Dieuwertje en Flansie dragen in deze aflevering zijn beiden van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website: https://www.reebok.nl/classics

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. 

Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitnessveld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op! 

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op Instagram en TikTok.