adidas dropt vandaag de X CRAZYFAST voetbalschoen

jul 04 2023, 12:00 SNEAKERS
adidasfast web
adidas introduceert vandaag de X CRAZYFAST, de nieuwste voetbalschoen die speciaal ontworpen is om snelheid te ontgrendelen in elk moment van het spel.
Dit nieuwe pronkstuk komt in drie verschillende modellen - 'P+' (met veters) en 'P1 Laced en Laceless' - en biedt de allerbeste technologie voor snelheidsfanaten op elk niveau. Of je nu schittert op het FIFA Wereldkampioenschap of je skills laat zien op het plaatselijke veld, met de X CRAZYFAST ben jij altijd in topvorm. En het beste van alles? Deze kicks zijn ontwikkeld met inzichten en tests van zowel professionele atleten als grassroots spelers, waarbij een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen is gewaarborgd. Want bij adidas geloven ze dat iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van deze high-performance schoen.
De adidas X CRAZYFAST voetbalschoen is een echte gamechanger. Met de vernieuwde SPEEDFRAME zoolplaattechnologie ben je sneller dan ooit, dankzij het lichtgewicht AEROPLATE-inzetstuk. Het bovenwerk van de schoen, met de revolutionaire AEROCAGE en AEROPACITY SPEEDSKIN, biedt optimale ondersteuning en comfort. Of je nu kiest voor de P+-modellen met veters of de laceless P1, stabiliteit en ondersteuning zijn gegarandeerd. En alsof dat nog niet genoeg is, draagt adidas bij aan een betere wereld door geen nieuw polyester te gebruiken en de koolstofvoetafdruk te verminderen. De gloednieuwe X CRAZYFAST komt in een elegante en minimalistische witte en lucid lemon colorway.
Vanaf nu zijn ze verkrijgbaar op adidas.nl, in de adidas winkel in de Kalverstraat en bij geselecteerde retailers. Snelheid wacht op niemand, dus zorg dat je er snel bij bent!
Meer weten over de laatste nieuwtjes? Check onze website!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21