Patta en Vans brengen nieuwe gezamenlijke collectie uit

jul 13 2021, 13:44 SNEAKERS
vansbanner 900x
Vans en Patta bundelen wederom hun krachten voor een nieuwe samenwerking. De collectie is een vervolg op de ‘Mean Eyed Cat’ collectie die in 2017 werd uitgebracht. Mean Eyed Cat, de collectie die online en in-store te verkrijgen was, heeft destijds voor lange rijen gezorgd voor de Patta winkel op de Zeedijk. Online was de collectie ook razend snel uitverkocht. De prijzen voor de resell stegen daardoor fors. Ben jij een van de personen die tijdens de lancering van 2017 een L pakte? Dan krijg jij nu je tweede kans.  
Vans en Patta hebben een nieuwe versie van de ‘Mean Eyed Cat’ gelanceerd. De schoen heeft vele gelijkenissen met de versie van 2017. Het Patta logo vind je wederom terug aan de zijkant en het Vans logo loopt hier doorheen. Op de zool en de veters zie je de ‘Mean Eyed Cat’ de naam van de collectie staan. De merken brengen de nieuwe collectie terug met verschillende colorways. Bovendien wordt er naast de sneakercollectie, ook een kledingcollectie uitgebracht. Deze bestaat uit sokken en drie T-shirts in de kleuren zwart, grijs en wit.
De eerste paar sneakers worden op 9 juli gelanceerd en de volgende worden op 16 juli gelanceerd. Je kunt de Vans x Patta sneakers hier bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10