Patta en Vans brengen nieuwe gezamenlijke collectie uit

jul 13 2021, 13:44 SNEAKERS
vansbanner 900x
Vans en Patta bundelen wederom hun krachten voor een nieuwe samenwerking. De collectie is een vervolg op de ‘Mean Eyed Cat’ collectie die in 2017 werd uitgebracht. Mean Eyed Cat, de collectie die online en in-store te verkrijgen was, heeft destijds voor lange rijen gezorgd voor de Patta winkel op de Zeedijk. Online was de collectie ook razend snel uitverkocht. De prijzen voor de resell stegen daardoor fors. Ben jij een van de personen die tijdens de lancering van 2017 een L pakte? Dan krijg jij nu je tweede kans.  
Vans en Patta hebben een nieuwe versie van de ‘Mean Eyed Cat’ gelanceerd. De schoen heeft vele gelijkenissen met de versie van 2017. Het Patta logo vind je wederom terug aan de zijkant en het Vans logo loopt hier doorheen. Op de zool en de veters zie je de ‘Mean Eyed Cat’ de naam van de collectie staan. De merken brengen de nieuwe collectie terug met verschillende colorways. Bovendien wordt er naast de sneakercollectie, ook een kledingcollectie uitgebracht. Deze bestaat uit sokken en drie T-shirts in de kleuren zwart, grijs en wit.
De eerste paar sneakers worden op 9 juli gelanceerd en de volgende worden op 16 juli gelanceerd. Je kunt de Vans x Patta sneakers hier bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00