Sneakerness komt 4 en 5 juni naar Amsterdam

mei 17 2022, 11:50 SNEAKERS
unnamed
Sneakers. Inmiddels heeft iedereen wel een paartje in z'n kast staan. De sportschoen is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van iedereen's kledingkast. Door de jaren heen is de cultuur rondom de sneaker groter geworden dan ooit en Sneakerness is hét evenement voor elke liefhebber en casual drager.
Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni komt het internationale evenement naar Amsterdam. De Kromhouthal zal omgedoopt worden tot een sneakerwalhalla vol met alles wat te maken heeft met het populaire schoeisel. Tijdens deze dagen kun je tentoonstellingen bijwonen, workshops doen en zijn er meer dan 50.000 sneakers te bewonderen en te kopen van verzamelaars en resellers.
“Sneakerness is dit jaar groter dan ooit," legt Matthijs van der Meulen uit. Hij is een van de organisatoren van het evenement. "We zetten een dagvullend programma neer vol workshops, dance battles en talkshows. Daarbovenop zijn we ook nog langer open. Ik ben er trots op dat we dit jaar live content gaan maken. In samenwerking met Zalando, zal Convo een speciale sneaker inspired talkshow hosten. Ook leuk: iedere kaartkoper maakt automatisch kans op een unieke zelf samen te stellen sneaker ter waarde van 2000 euro!”
Amsterdam is niet de enige plaats in Nederland waar je dit evenement kan bijwonen. Het zal namelijk 29 en 30 oktober ook plaats vinden in de havenstad Rotterdam. Naast deze Nederlandse edities reist Sneakerness ook Europa door en landt in Milaan, Parijs en Zürich.
Complex NL is één van de officiële partners van het evenement. Lees meer over Sneakerness en haal je tickets via de website.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07