Skip to main content

Tweede seizoen Back to Classics trapt af met Naaz

06/03/2023
back to classics
Beeld: Complex Original

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Back To Classics gaat Dieuwertje in gesprek met Naaz, afkomstig uit Koerdistan. Naaz behaalde popsuccessen vanuit haar slaapkamer met tracks als ‘Words’ en ‘Taped’ en won een Edison award. Ze verdween een tijdje uit de spotlights, maar is terug met een gloednieuw album ‘Never Have I Ever’ en trad recent op in een uitverkocht Carré.

In het tweede seizoen van Back To Classics gaan we terug naar de roots van onze gasten. Welke muzikale stromingen komen er uit het land van herkomst? Hoe heeft dit hun kunst beïnvloed? Wat zijn de lokale classics? Cultureel erfgoed staat centraal in dit seizoen! Bekijk de eerste aflevering hieronder.

De outfits die Dieuwertje en Naaz dragen in deze aflevering zijn beide van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitnessveld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op!