Skip to main content

Video: Jason Derulo raakt in gevecht nadat mannen hem ‘Usher’ noemen

05/01/2022
jason derulo
Beeld: TMZ

Jason Derulo kreeg dinsdagochtend ruzie in Las Vegas toen een man hem Usher noemde en naar hem vloekte. Volgens TMZ vond het incident plaats in het Aria hotel in Vegas toen Derulo en zijn entourage in gevecht raakten met een groep mannen. ‘Hé, Usher! F*ck you, b*tch’, zou de man hebben gezegd. Op de onderstaande beelden is te zien hoe Derulo naar de man springt nadat hij beledigd was.

Aanvullende beelden die op Instagram zijn geplaatst, laten zien dat Jason Derulo vlak na het uitbreken van het gevecht in handboeien naar het hotel wordt geëscorteerd.

Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor de woordenwisseling tussen Derulo en de twee mannen, maar op basis van de beelden die zijn vastgelegd in de aanloop naar het gevecht, lijkt het alsof er een heftige discussie ontstond toen hij de roltrap op ging, waardoor hij weer naar beneden kwam en het gevecht begon.

Het is op dit moment ook niet bekend of Jason Derulo een aanklacht tegen hem zal indienen of andersom. TMZ meldt wel dat de twee mannen niet voor verwondingen naar het ziekenhuis zijn gegaan.

Bekijk de video hieronder.

Leave a Reply