Skip to main content

Video: Rappers vechten tijdens optreden: ‘Je bent een duivelaanbidder’

03/12/2021
three 6 mafia

Er brak donderdagavond een gevecht uit op het podium tijdens de Verzuz battle van rapgroepen Three 6 Mafia en Bone Thugs-N-Harmony. Het evenement vond plaats in het Hollywood Palladium in Los Angeles voor een live publiek.

Het gevecht begon nadat Bizzy Bone Three 6 Mafia aansprak op het feit dat ze hem ”belachelijk maakten” terwijl ze aan het optreden waren. Voordat de ruzie begon, bestempelde Bizzy Three 6 Mafia als ‘duivelsaanbidders’. Hij zette zijn gedachten uiteen in een lange post die hij op Instagram plaatste. Nadat er wat woorden waren gewisseld, gooide Bizzy iets naar de andere groep. Vanaf daar ging het allemaal bergafwaarts.

“Aye, yo โ€ฆ Aye, voordat we zelfs maar beginnen, jullie lelijke klootzakken zullen me niet belachelijk maken terwijl ik op het podium sta,’ zei Bizzy voordat de situatie uit de hand liep. Bekijk hieronder een fragment van het incident.

Na het gevecht werd de livestream gepauzeerd en verscheen er een bord met de tekst “Wegens technische problemen zal dit evenement over enkele momenten terugkeren”. Na een paar minuten werd de Verzuz battle hervat. Bizzy Bone kwam ook terug en verontschuldigde zich zowel aan Three 6 Mafia, als aan het publiek.

‘Ik wil me verontschuldigen aan iedereen hier, verdomme. Aan beide kanten. Ik probeer deze shit niet te verkloten. Sorry. Laten we doorgaan met het motherf*cking feest’,’ zei Bizzy tegen de menigte.

Je kan de volledige Verzuz battle tussen Three 6 Mafia en Bone Thugs-N-Harmony hier bekijken.

Leave a Reply