Skip to main content

50 Cent aan de leugendetector bij Vanity Fair

25/09/2021
Beeld: Flickr / Alex Const

Hoewel 50 Cent een trol kan worden genoemd, kan hij geen leugenaar worden genoemd. Dat zegt tenminste een leugendetectortest van Vanity Fair. De rapper ging zitten om een ​​​​polygraaftest van negen minuten af ​​te leggen. Waarbij hem vragen werden gesteld variërend van zijn verhuizing naar Texas, de uitrol van ‘Donda’ van Kanye West en 50 Cent’s exen. Het lijkt erop dat hij betrouwbaar de waarheid vertelt.

5:30 in de video begint de vrouw in het interview vragen te stellen over oude muziek van 50 cent. Het ging over zijn debuutalbum ‘Get Rich Or Die Tryin’’ en het nummer 21 Questions. Met de vraag of hij die vragen heeft gesteld aan zijn huidige vriendin Cuban Link.

“Nee, maar ze heeft het lied gehoord”, zei 50 Cent. Op de vraag hoe hij weet of ze nog steeds van hem zal houden, antwoordde hij: “De vragen niet verplicht gesteld worden en het is maar een liedje.”

50 Cent werd vervolgens gevraagd naar het nummer High All the Time, waarbij de gastvrouw erop wees dat hij eigenlijk niet rookt. ‘Lieg je altijd in je liedjes?’ Vroeg de leugendetective. Curtis wist het antwoord mooi te draaien. Hij gaf aan dat hij de hele tijd high was, omdat iedereen om hem heen altijd rookte. Wat betreft de release van Ye’s ‘Donda‘ merkte 50 Cent op dat hij gelooft dat het een publiciteitsstunt was, hoewel het de presidentiële run van Kanye in 2020 niet versloeg.

Leave a Reply