Skip to main content

50 Cent onder vuur na gesprek over nieuwe serie BMF

27/10/2021
Beeld: Getty Images

50 Cent’s nieuwe serieBMF‘, over criminele legende Big Meech, is een nieuw kijkcijfer kanon. De serie is ontzettend populair bij kijkers, rappers en zelfs bij Big Meech zelf. Nu zijn er echter beweringen dat 50 Cent zijn informatie voor de serie niet van Big Meech (die overigens nog steeds vastzit) heeft, maar van een snitch.

Wack 100 en Blue DaVinci beschuldigen 50 ervan contact te hebben gehad met Tammy Cowins, een oude vriend van Big Meech, die ervan beschuldigd werd een informant te zijn van de politie. Volgens Wack 100 en Blue DaVinci komt 50 Cent zo aan de rechten voor de populaire serie.

Hoewel 50 deze claims stellig blijft ontkennen, heeft Wack 100 nu de bonnetjes erbij gehaald! Hij heeft namelijk een document op Instagram gezet, waarin te zien is dat Tammy Cowins de rechten bezit van de serie, dat ze contact heeft gehad met 50 Cent en zelfs dat ze een informant is geweest van de politie.

In de caption schrijft Wack 100: “Ik haat het om een leugenaar genoemd te worden. Opnieuw verslaat documentatie het gesprek. De zoon, ik herhaal, de zoon is niet de rechthebbende.” Hiermee doelt hij op Demetrius Junior, de zoon van Big Meech, die zijn vader speelt in BMF (Black Maffia Family). Bekijk de Instagram post hieronder.

Leave a Reply