Skip to main content

9-jarige jongen in coma na drama bij Astroworld

09/11/2021
doden astroworld
Beeld: Getty / Travis Scott

Een negenjarige jongen ligt in het ziekenhuis na de chaos bij Astroworld. Hij zou in coma liggen en lijden aan een hersenschudding. De jongen is één van de talloze slachtoffers die letsel heeft overgehouden, daarnaast zijn er ook acht doden gevallen.  

De familie van het kind heeft aan lokale nieuwszenders verteld dat het kind op de schouders van zijn vader zat toen het faliekant mis ging bij Astroworld. De vader viel flauw door gedrukt van de menigte. Het gedrukt zorgde ervoor dat het kind van de schouders viel en vertrapt werd door de menigte. De familie bidt voor een volledig herstel, maar organen van het kind zijn beschadigd geraakt. 

Het is niet het eerste verhaal over Astroworld waarbij een persoon verdwijnend in een kolkende menigte. Danesh Paige verloor zijn broer uit het oog in de menigte bij Astroworld. Danesh’s broer was het nog gelukt om zijn schoonzus te redden, maar uiteindelijk had die actie fatale gevolgen voor hem.  

Travis Scott heeft onlangs aangekondigd dat hij de begrafeniskosten zal betalen voor de mensen die zijn omgekomen. Travis is ook een samenwerking aangegaan met de geestelijke gezondheidszorg om deelnemers hulp te bieden. In een Instagram-video liet Travis weten dat zijn fans alles voor hem betekenen en dat hij altijd gaat voor een positieve ervaring.

Leave a Reply