Skip to main content

ADF Samski & ADF Ricky vs. Jonna Fraser & Kans

01/06/2022januari 3rd, 2023

In de vorige aflevering was het een ‘battle of the sexes’. Jairzinho en Flashy representen Rotterdam Airlines en zij namen het op tegen de dames Melissa Lopes en Nana Fofie. De winst ging naar de vrouwen en zij mogen zich de ‘Rap Champs’ van deze aflevering noemen. Vandaag zijn we terug met een nieuwe strijd voor de welbegeerde titel. Dit keer zijn het de ADF’ers Samski en Ricky die de competitie aangaan met Jonna Fraser en Kans. Zoals je gewend bent, zijn Défano Holwijn en 4SHOBANGERS erbij om het spel te begeleiden en de facts te checken. Zijn jullie ready voor Red Bull Rap Champs?

In deze aflevering van Red Bull Rap Champs worden er net als elke aflevering vier rondes gespeeld. De eerste ronde is een nieuw spel met de naam 3 Gedachtes. Er worden drie tracks genoemd van onbekend tot bekend en het is aan beide teams om de juiste artiest te noemen. In de tweede ronde spelen ze Tweemans en wordt de vriendschap tussen de spelers van beide teams getest. Net als elke aflevering sluiten we af met De Veiling en Link Up. Wie worden de Rap Champs van deze aflevering?

ADF Samski & ADF Ricky

In team geel hebben we ADF Samski en ADF Ricky. Samski is een van de nieuwe frisse gezichten in de Nederlandse hiphopscene en heeft samen met de rest van ADF hun eigen sound op de kaart gezet. Waar op de kaart? Rotterdam. De muziek van ADF heeft een nostalgische feel en de jongens hebben al vaker verrast met hun kennis van de hiphop van vorige generaties. De Fresh Prince van Noord en z’n tweemans zijn gekomen om te winnen en zullen alles doen in hun macht om de titel naar Roffa mee te nemen.

Jonna Fraser & Kans

Aan de andere kant in team rood hebben we Jonna Fraser en zijn turn up twin Kans. Beide heren kennen elkaar al jaren en zijn absolute students of the game. Jonna Fraser maakt zich klaar voor de release van een nieuw album. Kans heeft net z’n album ‘Hennesy & Beckies‘ gedropt. Ze zijn van een oudere generatie dan hun tegenspelers en in deze aflevering komen we erachter of deze jaren verschil maken.

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.