Skip to main content

André 3000 gecast voor Netflix film ‘White Noise’

17/08/2021
Beeld: Flickr / The DePaulia

Andre 3000 heeft grotendeels een stap terug gedaan van muziek. De man die vond dat het zuiden in Amerika ook wat te zeggen had, heeft een manier gevonden om zijn creatieve geest tevreden te houden. De OutKast-legende Three Stacks, echte naam André Benjamin, zou voor de tweede keer in korte tijd een filmrol bemachtigd hebben. André 3000 speelt in de Netflixfilm ‘White Noise’, die wordt geregisseerd door Noah Baumbach. 

Andre 3000 krijgt een rol in de film ‘White Noise’, van regisseur Noah Baumbach. Een bewerking van Don DeLillo’s bekroonde roman met dezelfde naam uit 1985 zal volgend jaar op Netflix verschijnen. De film gaat over Jack Gladney, een professor die bekend staat om zijn pionierswerk op het gebied van Adolf Hitler-studies. De versie van regisseur Noah Baumbach zou volgens WhatsNewOnNetflix focussen op de vier broers en zussen van het gezin Fritz, Debbie, Megan en Walker. Andre 3000 krijgt een rol in “White Noise”, naast Adam Driver, Don Cheadle en Greta Gerwig.

Het nieuws over de rol van Andre in White Noise komt als de tweede recente filmaankondiging voor de artiest. De betrokkenheid van de rapper bij de film Showing Up werd ook al in juni aangekondigd. André 3000 speelde voor het laatst in de AMC-serie Dispatches from Elsewhere naast Jason Segel. Zijn laatste filmrol was in High Life uit 2018 met Robert Pattinson in de hoofdrol, en speelde eerder als Jimi Hendrix in de biopic Jimi: All Is by My Side uit 2013.

Leave a Reply