Skip to main content

Ariana Grande is de nieuwe Fortnite performer

01/08/2021
ariana grande fortnite
Beeld: Youtube/Fortnite

Fortnite heeft zojuist bekendgemaakt dat Ariana Grande de headliner wordt van het digitale ‘Rift Tour’. De Rift Tour is een digitaal in-game event, waarbij gebruikers virtuele optredens kunnen bekijken. Ariana treedt hiermee in de voetsporen van onder andere Travis Scott, die twaalf miljoen kijkers trok met zijn digitaal karakter. Epic Games liet vorige week al weten dat de headliner van de tour een ‘epic artiest’ zou zijn, waarna er meteen geruchten rondgingen dat dit Ariana zou zijn. Inmiddels heeft het bedrijf middels een video bevestigd dat dit inderdaad de popster zal zijn.

Het Ariana Grande optreden in Fortnite zal op vrijdag 6 augustus, zaterdag 7 augustus en vrijdag 8 augustus plaatsvinden. In de teaser video is Ariana als game character te zien. De popster is gehuld in een tweedelig pakje met hoge laarzen, geheel in de stijl waarin Ariana altijd optreedt. Ook haar herkenbare paardenstaart is te zien in de character.

Om te kunnen garanderen dat fans over de hele wereld het event bij kunnen wonen, wordt de show op vijf verschillende tijden uitgezonden, verspreid over drie dagen. Bekijk hier een lijst van alle tijden. Fortnite is dit seizoen gehuld in een alien thema, wat terugkomt in het spel en het optreden van Ariana. Spelers kunnen tijdens het bekijken van de Rift Tour ook exclusieve extra’s bemachtigen, die weer gebruikt kunnen worden in het spel.

Bekijk de teaser trailer van Ariana Grande’s Rift Tour optreden hieronder.

Leave a Reply