Skip to main content

Auditie doen voor 777 Records x JD Sports ‘Next Talent’? Hier moet je zijn 

17/11/2022januari 3rd, 2023
Beeld: Jonathan Hoost

De talentenjacht van 777 Records en JD is in volle gang. Met de ‘Next Talent’ wedstrijd, zoeken het label en het populaire merk gezamenlijk naar het nieuwe muzikale talent van Nederland. Denk jij dat je dit bent? Lees dan snel verder, want je kan nog auditie doen! 

In vier verschillende filialen van JD, zijn vanaf 17 november, pop-up studio booths te vinden, waarin jij digitaal een duet op kunt nemen met je favoriete 777 artiest. Denk bijvoorbeeld aan Delany, Rhema & Bethel, YXNG LE of Philly Moré. Het enige wat je hoeft te doen is een van de geselecteerde winkels vinden, je duet op te nemen en wie weet, sta jij op 15 december wel in de finale! Bekijk hieronder de campagnevideo van de talentenjacht. Bonuspuntje: de deelnemers worden in de JD stores ook nog eens voorzien van een leuke giveaway!

Op 27 november zullen er zeven finalisten bekend gemaakt worden. Deze finalisten zullen bestaan uit vier gekozen talenten uit de gehele poule en drie TikTok talenten die regelrecht door gaan naar de finale. Hierbij worden er twee TikTok talenten uitgekozen met de meeste views. Het laatste talent wordt geselecteerd door een vakkundige jury, bestaande uit artiesten van 777 Records en een Music and Culture expert van Complex NL. Vervolgens moeten alle finalisten een intensieve workshop doorlopen, ter voorbereiding op de finale op 15 december.

Data offline audities in JD stores

Auditie doen? Hier moet je zijn: 

17 november – Amsterdam, Kalverstraat

18 november – Rotterdam, Lijnbaan

19 november – Antwerpen, Meir 34/36

20 november – Leidschendam, Westfield Mall of the Netherlands

Finale

15 december, locatie n.t.b. in Amsterdam. 

Zie voor meer informatie over de deelname de website van 777 Next Talent.

Bekijk enkele deelnemers

Wil je eerst een beetje de vibe van de talentenjacht aanvoelen? Bekijk dan onderstaande TikTok video’s, van andere deelnemers.

@rosaandriana

#duet met @777 Record Label hierbij mijn verse 🫶🏼🫶🏼🫶🏼 @yxngle_ @jdofficial #jdx777nexttalent #foryou #fypシ #openverse #foryoupage #viral #fyp

♬ YXNG LE . Beetje Tijd – 777 Record Label
@deenodeshh_

En de laatste hebben we ook gewoon geregeld🤫🎶 “All Of Dem Know” van @phillymore #jdx777nexttalent #777 #jdsports #tiktok #music #muziek #fyp #fy #foryoupage #amsterdam @777 Record Label @JD Sports

♬ Philly Moré . All of dem Know – 777 Record Label