Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering Een Dag Met, met oprichter van Banlieue, Richard

12/11/2022januari 3rd, 2023
Beeld: Complex Original

In de tweede aflevering van ‘Een Dag Met…’ volgen wij Richard Lopes, een van de oprichters van het modemerk Clan de Banlieue. Het merk begon in 2016 als een schoolproject, maar is uitgegroeid tot een begrip in Nederland en heeft nu zelfs een eigen voetbalclub, FC Banlieue. Richard vertelt ons over de begindagen van Banlieue, de toekomstplannen en hij laat zien wat ze allemaal doen voor de jeugd met FC Banlieue.

In ‘Een Dag Met…’ nemen wij een kijkje in het leven van verschillende entrepreneurs, die inspirerend bezig zijn binnen hun eigen vakgebied. Of het nou een ondernemer is, een artiest of een atleet. We gaan dieper in op hun dagelijkse routines en komen zo meer te weten over hun levensstijl en werkzaamheden. De producten die gebruikt worden in deze aflevering zijn afkomstig van Boldking en verkrijgbaar via de website. Bekijk de aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.