Skip to main content

Bekijk nu de nieuwste aflevering van Red Bull Rap Champs

26/10/2022januari 3rd, 2023
rap champs
Beeld: Complex Original

Wegens het grote succes van het eerste seizoen, is besloten om het seizoen door te trekken: Red Bull Rap Champs is terug met meer afleveringen. In de nieuwste aflevering nemen niemand minder dan F.I. en zijn zoon C.Smoke, het op tegen Goudtje en Swenny. Wie zullen de Rap Champs van deze aflevering worden?

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker, begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute ‘Rap Champs’ zijn.

Bekijk de nieuwste aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op ComplexNL.

Benieuwd naar meer? Check ons ook op:
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/