Skip to main content

Big Sean onthult voor miljoenen opgelicht te zijn door Kanye West

20/12/2021
big sean kanye west
Beeld: Getty Images

Een tijdje geleden was Kanye West te gast bij Drink Champs, waarbij hij wat schokkende uitspraken deed. Hij zou immers Kanye niet zijn als hij dat niet deed. Een van die uitspraken ging over rapper Big Sean, die getekend is bij G.O.O.D. Music, het label van Kanye West. Volgens Ye was het één van de slechtste beslissingen ooit om Big Sean te tekenen. Sean werd niet lang daarna zelf uitgenodigd bij Drink Champs en onthulde hierin dat Kanye hem voor miljoenen opgelicht heeft met zijn deal.

Big Sean vs. Kanye West

We kennen inmiddels allemaal het verhaal van Big Sean die Kanye West opwachtte bij een radiostation, voor hem begon te freestylen en daar jaren later een deal uithaalde. Het is een prachtig succesverhaal, maar volgens Big Sean zat er een addertje onder het gras. Jay-Z’s Roc Nation is verantwoordelijk voor het management van Big Sean. Specifiek Jay Brown, die ook verantwoordelijk is voor het management van artiesten als Rihanna, Meek Mill, Lil Uzi Vert en Jay-Z zelf.

Tijdens het interview vertelt Big Sean dat Jay Brown hem vertelde dat hij miljoenen misliep met zijn deal. ”Jay Brown zei dat het de slechtste deal was die hij ooit had gezien”, deelt de rapper. ”Ik heb zelf honderdduizenden dollars moeten betalen aan Universal om mijn eigen label te starten. Het bleek dat er miljoenen misten, die uitbetaald waren aan G.O.O.D. Music, in plaats van aan mij.” Volgens Big Sean is Kanye West hem nog 6 miljoen dollar verschuldigd. ”Dat bedrag is niets voor hem, terwijl het mijn leven kan veranderen”, ging Big Sean verder. ”Kanye heeft sowieso 30 miljoen dollar aan mij verdiend en hij heeft inmiddels al miljarden gemaakt.”

Big Sean begon ook over het feit dat Kanye West getweet had dat hij alle artiesten van G.O.O.D. Music hun masters terug zou geven. Volgens Sean is dat echter nooit gebeurd: ”Dat is niet gebeurd, maar ik zou daar veel aan hebben, aangezien ik de best verkopende artiest bij G.O.O.D. Music was. Als ik een man van m’n woord was, zou ik dingen niet alleen zeggen omdat het er goed uitziet. Ik zou m’n artiesten echt hun masters teruggeven.”

Bekijk de volledige aflevering hier.

Leave a Reply