Skip to main content

‘Blade’ Regisseur vertelt over impact van Wesley Snipes’ op aanstaande reboot

07/09/2021
Beeld: Flickr / ccsx

De productie van de Blade reboot is nog niet eens begonnen, maar Basam Tariq geeft fans nu al de zekerheid het werk van Wesley Snipes niet voor niks is geweest. De impact van Wesley Snipes’s Blade trilogie is nog altijd voelbaar in dit nieuwe Marvel-hoofdstuk. 

In de zomer van 2019 drong Wesley Snipes er bij fans op aan om het nieuwe Blade-tijdperk te steunen. De acteur vond dat de casting van Mahershala Ali goed nieuws. Dit voor diegenen die hopen op een passende heropleving van de franchise voor een nieuw tijdperk. Men was er namelijk heilig van overtuigd dat Wesley Snipes de rol opnieuw zou bekleden. De laatste verschijning van Snipes als het personage is te vinden in Blade: Trinity uit 2004. 

“Een zwarte man heeft de superheldenwereld gecreëerd waarin we ons bevinden, dat is gewoon de waarheid.”

Bassam Tariq

In een interview vertelde regisseur Bassam Tariq over de opwinding die hij en zijn team voelen om de nieuwe Blade te mogen maken. Tariq – die Blade terugbrengt naar het grote scherm met scenarioschrijver Stacy Osei-Kuffour – ging verder en ging verder in op hoe het werk van Snipes in de vorige trilogie het personage hielp om te komen waar hij nu is. De veelgeprezen Moonlight-ster Mahershala Ali zal de titelrol van de film op zich nemen. 

Een releasedatum voor de nieuwe Blade is nog niet bekend gemaakt.

Leave a Reply