Skip to main content

Coca-Cola lanceert samen met Rosalía een Limited edition smaak

14/02/2023
Afbeelding via BSR AGENCY

Wereldbekende, Spaanse zangeres Rosalía werkt samen met Coca-Cola aan hun nieuwe smaak ‘Movement’.  Dit nieuwe blikje is de nieuwste variant van de Coca-Cola ‘Creations’ serie. Eerder in deze serie bracht Coca-Cola de smaak ‘Intergalactic’ en later ‘Dreamworld’ uit met Amerikaans DJ en producer Marshmello. Dit is de eerste keer dat de actie naar Nederland komt. Deze editie staat voor transformatie en het vast houden aan waarheid, identiteit en uniciteit. Met deze campagne wil Coca-Cola jongeren vanaf 18+ inspireren.  De nieuwe Coca-Cola zero sugar blikjes zijn op 10 februari in New York gelanceerd. Deze limited edition is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en zullen maar tijdelijk op de markt komen.

Dit nieuwe Coca-Cola zero blikje is volledig geïnspireerd op Rosalía. “Als jarenlange Coca-Cola fan, ben ik heel blij om een drankje te creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met een nieuw liedje dat ik schreef om deze lancering te begeleiden” aldus Grammy bekroonde artiest Rosalía. De roze, levendige kleur en de krabbels op het blikje zijn ontworpen door Rosalía toen ze voor het eerst de Coca-Cola ‘Movement’ proefde.

Afbeelding met tekst, persoon, drank, frisdrank

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nieuwe Single

In aanvulling op de samenwerking brengt de zangeres ook een exclusieve, nieuwe single uit genaamd ‘LLYLM”. De track is geïnspireerd door de samenwerking met Coca-Cola. Het nummer is een primeur voor de artiest, want het is de eerste keer dat ze meerdere talen combineert op een uitgebracht nummer. Naast Spaans, zingt ze ook een stuk in het Engels. De nieuwe single van Rosalía staat wederom voor transformatie. Dit is terug te horen door de wisseling tussen verschillende muziekgenres, variërend van pop tot flamenco. 

Rosalia x Coca-Cola Experience

Op 25 februari is er een volledige Rosaliá experience in Rotterdam. Deze is gratis toegankelijk. Het vindt plaats in het bekende vintage -arcade hall POING in Rotterdam. De hall wordt omgetoverd en gevuld met muziek, dans, beauty en fashion. Naast het proeven van de nieuwe limited-edition smaak, kun je dan ook naar haar nieuwe single luisteren, nagels en make up laten doen, nep tattoos en social content maken in de Rosalía videobooth.

Verkrijgbaar tot mei

Het Coca-Cola zero sugar (250ml blik) blikje is vanaf nu verkrijgbaar tot eind mei. En te koop bij supermarkten en Kinepolis bioscopen.