Skip to main content

Complex NL presenteert aflevering 2 van Back To Classics met Afro Bros

17/10/2022januari 3rd, 2023
back to classics

In de tweede aflevering van Back To Classics gaat Dieuwertje Heuvelings in gesprek met Ashruf en Rashid, beter bekend als Afro Bros. Het Arnhemse duo maakt furore in binnen- en buitenland met zowel eigen releases, waaronder de hit ’18 Plus’, als met producties voor artiesten als Ronnie Flex, David Guetta, Major Lazer, Nicky Jam en J Balvin. Met laatstgenoemden scoorden zij de monsterhit ‘X’ en dat leverde hen o.a. een Latin Grammy award op. In deze aflevering komen we te weten hoe deze samenwerkingen tot stand kwamen én wat er nog op de plank ligt.

Bekijk de aflevering hieronder.

Back To Classics is een podcast geïnitieerd door Reebok en Complex NL waarin het verhaal van verschillende producers uit Nederland met grootse successen in binnen -en buitenland centraal staat. Zij zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven hen de flowers die zij verdienen.

De outfit die Dieuwertje en Afro Bros dragen in deze aflevering zijn afkomstig van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website: https://www.reebok.nl/classics

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. 

Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitness veld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op! 

#AFROBROS #BACKTOCLASSICS #COMPLEXNL #REEBOKEUROPE

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: 
Website: https://complexnl.com 
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/ 
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/

CLASSIC OUTFIT:

Afro Bros:
Outfit Gior:

Classics Vector Trainingsjack

Reebok Identity Joggingbroek

Sneakers 

Outfit Rashid:

DMX Interlock Track Jack

DMX Interlock Broek

Sneakers

Dieuwertje:

Classics French Terry Collared Sweatshirt
Classics Joggingbroek
Sneakers