Skip to main content

De eerste aflevering van Back To Classics met Niaggi

03/10/2022januari 3rd, 2023

In de allereerste aflevering van Back To Classics gaat Dieuwertje in gesprek met Gianni van den Brom, beter bekend als Niaggi. De Amsterdamse producer is pas 23 jaar oud en heeft in zijn jonge carrière al zijn strepen verdiend in de hiphop scene. Zo heeft hij platina platen behaald met artiesten als Lil Durk, Roddy Ricch en A Boogie Wit da Hoodie. In deze episode duiken we in het inspirerende verhaal van Niaggi, hoe hij de stap naar Amerika heeft gemaakt en vertelt hij de bizarre avonturen die hij daar heeft meegemaakt. Ook staat hij stil bij de relatie met zijn mentor en goede vriend PnB Rock, die helaas recentelijk is overleden.

Back To Classics is een podcast geïnitieerd door Reebok en Complex NL waarin het verhaal van verschillende producers uit Nederland met grootse successen in binnen -en buitenland centraal staat. Zij zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven hen de flowers die zij verdienen.

De outfit die Dieuwertje en Niaggi dragen in deze aflevering zijn afkomstig van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website: https://www.reebok.nl/classics

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitness veld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op!

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op:
Website: http://www.complexnl.com
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/
TikTok: http://www.tiktok.com/@complexnl

CLASSIC OUTFIT:
Niaggi:
Classics Vector Trainingsjack: Classics Vector Trainingsjack
Classics Vector Trainingsbroek: Classics Vector Trainingsbroek
Sneakers: Classic Leather Schoenen

Dieuwertje:
Short sleeve: Short Sleeve Rib Tight Shirt
Classics Wide Leg Broek: Classics Wide-Leg Broek
Sneakers: Classic Leather Legacy AZ Schoenen