Skip to main content

Complex NL presenteert nieuwe Youtube serie ‘Een dag Met’

13/10/2022januari 3rd, 2023
Beeld: Complex Original

Complex NL en Boldking hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe YouTube serie, genaamd ‘Een Dag Met’. Hierin nemen wij een kijkje in het leven van verschillende entrepreneurs, die inspirerend bezig zijn binnen hun eigen vakgebied. Of het nou een ondernemer is, een artiest of een atleet. We gaan dieper in op hun dagelijkse routines en komen zo meer te weten over hun levensstijl en werkzaamheden.

Een Dag Met

In de eerste aflevering van ‘Een Dag Met…’ volgen wij Anouar Ait Taleb, een bekend gezicht in de muziekindustrie. Hij heeft in 2014 het label Avalon Music opgericht met zijn broers en verzorgt daarnaast vanuit zijn bedrijf EVENT-US boekingen en het management voor artiesten en producers als Chivv, Jayh, DYSTINCT en SRNO. Anouar vertelt ons hoe zijn carrière op 17-jarige leeftijd begon, welke succesvolle releases deuren openden voor het bedrijf en we zijn erbij als nieuwe hits gemaakt worden tijdens een schrijverskamp van zijn artiesten.

Bekijk de eerste aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.